Various Competitions @ Blinkbox - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit
0HUKD entrants
136Expired

Various Competitions @ Blinkbox

missgem Avatar
[helper] 5y, 9m agoFound 5 years, 9 months ago
Product:
Various
Period:
Once
Availability:
Online
Hi to all HUKD Members, i saw these competitions and thought it would be nice to share them all with those who appreciate it.

Just answer the following questions to be in with a chance of winning :)

1) Win An Animal Kingdom DVD Bundle

QUESTION:

In which country is Animal Kingdom set?

ANSWER = Australia

2) Win Unknown Goodies

QUESTION:

Which star plays the role of Dr. Martin Harris in Unknown?

ANSWER = Liam Neeson

3) Win The Adjustment Bureau Goodies

QUESTION:

Which award winning actor plays David Norris in The Adjustment Bureau?

ANSWER = Matt Damon

4) Win The Hunter On DVD

QUESTION:

Who directed 'The Hunter'?

ANSWER = Rafi Pitts

5) Win The Rite Goodie Bag

QUESTION:

For which of these films did Anthony Hopkins win an Oscar?

ANSWER = The Silence of The Lambs

6) Win An I Am Number Four Goodie Bag

QUESTION:

Who plays the lead role in 'I Am Number 4'?

ANSWER = Alex Pettyfer

7) Win Police Adjective On DVD

QUESTION:

Which of the following was directed by Police, Adjective director Corneliu Porumboiu?

ANSWER = 12:08 – East of Bucharest

8) Win The Rebound Goodies

QUESTION:

Which of these actresses stars in The Rebound?

ANSWER = Catherine Zeta Zones

9) Win West Is West Merchandise

QUESTION:

Where do the Khan family live?

ANSWER = Salford

10) Win Big Mommas House 3 Goodies

QUESTION:

Which of these actors stars in Big Mommas: Like Father liek Son?

ANSWER = Martin Lawrence

Closing Dates = Unknown

Thanks MissGem xxx
More From blinkbox:
missgem Avatar
[helper] 5y, 9m agoFound 5 years, 9 months ago
Options

All Comments

(6) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
[helper]#1
http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/ALL.jpg

Took Me Forever To Create This Picture ^^^ :)
1 Like #2
Thanks
1 Like #3
Thank you :)
1 Like #4
Thx :)
#5
Thanks
#6
http://i1018.photobucket.com/albums/af309/trent-bishop/Gifs/21cid5F002901c7c8b024da2537e0246401.gif

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Top of Page
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!