Win 1 of 4 Hotpoint Espresso Machines with Shortlist (Updated for Week 4) - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit
Product:
1 of 4 Hotpoint Espresso Machines
Period:
Once
Availability:
Both
Hotpoint’s new espresso machines are here, so pour yourself a cup and take this week’s quiz - Answers in comment #1 below.
Rules:
One online entry per household, no bulk or third party entries.

Competitions are open to all UK residents over the age of 18.

Mr Hyde competitions may require you to subscribe in order to enter.
More From Testing:
Painkiller Avatar
2y, 6m agoFound 2 years, 6 months ago / ended 10 Aug 1410 August 2014
Options

All Comments

(28) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
10 Likes #1
Week Four's Answers

1. How fast did Tillman, an English Bulldog, do 100m on a skateboard to set a new dog record in 2009?
Answer: C. 19.678 seconds

2. What was the fastest speeding ticket in the world, recorded in a 75mph zone in Texas in 2003?
Answer: C. 242mph

3. A mobility scooter that was supercharged by a man named Colin Furze from Stamford set a new world record by going how fast?
Answer: B. 71mph

4. How many one-arm push-ups did Paddy Doyle from the West Midlands do in an hour to set a new world record in 1993?
Answer: C. 1868

5. What is the world record for milk extracted from a cow in just two minutes, set by Maurizio Paschetta of Italy in 2012?
Answer: B. 7.91 pints

6. How many balloons did Andrew Dahl of the USA inflate through his nose in three minutes to set a new world record?
Answer: C. 23

7. What is the fastest rollercoaster in the world at 150mph?
Answer: A. Formula Rossa in UAE

8. How quickly did Robert Edward Lee from Australia eat three mince pies to set a new record in 2013?
Answer: A. 54 seconds

9. How long did it take Brazilian Gabriel Pereira Campanha to set a new record by solving a Rubik's Cube with his feet?
Answer: A. 27.17 seconds

10. How long did it take Geoff Marshall and Anthony Smith to travel to every London Underground station to enter the record books?
Answer: B. 16 hours 20 minutes

http://shortlist.com/nompu/hotpoint


Edited By: Painkiller on Aug 04, 2014 16:02: ;
#2
9 out of 10 I had ..
#3
Same here - but the answers are correct. I'm guessing some sort of technical issue with the selections.
#4
same again 9-10 I'm sticking with the PK
#5
Yep me too but much appreciated for the answers :)
#6
Thank you for the answers; much appreciated. Good Luck.
#7
Thanks :)
1 Like #8
The culprit is question 2 - it wants you to select David Beckham as the answer, even though Sir Alex Ferguson is correct.
#9
Thanks, glitch must be sorted ok. 10 out of 10

Edited By: Linds12302 on Jul 14, 2014 15:25
#10
Got 10 out of 10 with these answers thank you
#11
Thanks PK 8)
#12
Many thanks
#13
Thanks 10 out of 10
#14
Thanks :)
#15
Thank you
#16
THANKS
#17
Thx :)
#18
x <3
#19
thank you painkiller got 10 out of 10 it must be sorted
#20
10/10, all sorted, thanx again PK 8)

Edited By: VeedubyaGTi on Jul 15, 2014 10:41
#21
i got 10 outta 10 thanks lovely :)<3
#22
Thanks
#23
Cheers
#24
Thank you :)
#25
:D thanks <3
#26
BIG THANKS!!!....and for all those answers!10 outta 10!
#27
thanks
#28
Updated questions for week 4

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Top of Page
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!