Win A TomTom Go Live 1000, A Copy of Forza Motorsport 3 For Xbox 360, The Big Book of Top Gear 2011, Top Gear 10, The Complete Series 10 (Including The Botswana Special) @ Top Gear - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit
Product:
A TomTom Go Live 1000, A Copy of Forza Motorsport 3 For Xbox 360, The Big Book of Top Gear 2011, Top
Period:
Once
Availability:
Both
Hi to all HUKD Members, i saw this competition and thought it would be nice to share it all with those who appreciate it.

Just answer the following question to be in with a chance of winning the above :)

QUESTION 1:

How fast did Captain Slow travel in the Bugatti Veyron Super Sport?

ANSWER = 258mph

QUESTION 2:

Richard delivered a gloomy lecture on marriage whilst chauffeuring a bridegroom in which car?

ANSWER = Aston Martin Rapide

QUESTION 3:

James drove up an Icelandic volcano in which car?

ANSWER = Toyota Hilux

QUESTION 4:

Which actor did Jeremy use to demonstrate the boot space of the Renault Twingo 133?

ANSWER = Ross Kemp

QUESTION 5:

Which classic Ferrari did Richard race against James in a powerboat from Portofino to St Tropez?

ANSWER = Daytona

QUESTION 6:

Which of these non-car items does Peugeot NOT make?

ANSWER = Garden Furniture

QUESTION 7:

A Ferrari 458 is also known by what name?

ANSWER = Italia

QUESTION 8:

What is the four-wheeled version of the Reliant Robin called?

ANSWER = Reliant Kitten



Closing Date = 27th March 2011



Would Like To Thank My Lovely *Addicted To Top Gear* Hubby For The Answers :)

Thanks MissGem xxx
More From Top Gear:
missgem Avatar
[helper] 5y, 8m agoFound 5 years, 8 months ago / ended 26 Mar 1126 March 2011
Options

All Comments

(12) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
[helper] 1 Like #1
http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/go1000_alg.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/forza.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/bigbookoftopgear.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/topgear_s10.jpg
1 Like #2
Lovely, Ta x
#3
http://smb.media.seagate.com/files/2009/11/ThankYou-300x214.jpg
#4
Thanks :)
#5
Thanks hun x
#6
thanks
#7
Thanks
#8
Thank you much appreciated
#9
Thx :)
#10
http://i1018.photobucket.com/albums/af309/trent-bishop/Gifs/149xsb7.gif
#11
Thank you!
#12
Thanks

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Top of Page
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!