Win Freaky Friday by Mary Rodgers : 4 January 2005 - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HotUKDeals, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HotUKDeals app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit
0HotUKDeals entrants
0Expired

Win Freaky Friday by Mary Rodgers : 4 January 2005

£0.00 @
Win Freaky Friday by Mary Rodgers You could win these three paperbacks if you win the Lancashire Quiz - Freaky Friday by Mary Rodgers, Hell to Pay by Shaun Hutson and Beggars Banquet by Ian Rankin. … Read More
MissPiggy Avatar
1d, 2y agoFound 1 decade, 2 years ago
Period:
Unlimited
Availability:
Online
Win Freaky Friday by Mary Rodgers
You could win these three paperbacks if you win the Lancashire Quiz - Freaky Friday by Mary Rodgers, Hell to Pay by Shaun Hutson and Beggars Banquet by Ian Rankin.

Here are the questions.

Question 1: When is Feed the Birds Day 2004?
Ans: 30 October 2004 :)
Question 2: Which famous singer did Graham Liver meet recently?
Ans: Russell Watson
Question 3: Which comedian is coming to Burnley in November?
Ans: Jeremy Hardy
Question 4: What is Gary Longthorn's favourite hobby?
Ans: Fencing
Question 5: Who stars as Alfie in this year's remake of the classic film?
Ans: Jude Law
Question 6: Which new computer game did Brett Davison review recently?
Ans: Rocky Legends
Question 7: What is the Ribchester Amateur Theatrical Society's latest production?
Ans: Bouncers
Question 8: Which 80s band are coming to Preston in December?
Ans: The Human League
Question 9: A painting by which artist is now on display in Preston?
Ans: George Romney
Question 10: Who started off our list of famous people with Lancashire town names?
Ans: Mal Walker
Question 11: Who is BBC Lancashire's young reporter?
Ans: Dom Sanna
Question 12: Who compiles our monthly pub quiz?
Ans: Chris Mills
Question 13: Which film starring Tim Robbins did Sue Hendey review recently?
Ans: Code 46
Question 14: Who turned on this year's Blackpool illuminations?
Ans: Geri Halliwell
Question 15: What kind of fishing does Frank Casson of Barnsfold enjoy?
Ans: Fly
Question 16: What is Cat Melling's faith?
Ans: Catholic
Question 17: Which local football team play at Deepdale?
Ans: Preston
Question 18: Where has Pete Keane been travelling recently?
Ans: Cuba
Question 19: What was Martin James trying to catch on the river Kennet?
Ans: A 5lb chub
Question 20: Bocholt in Germany is twinned with which Lancashire town?
Ans: Rossendale

http://www.bbc.co.uk/lancashire/competitions/2004/12/13/books.shtml



For those of you thats lazy.
Your Final Score: 20 out of 20

By 'eck that's grand! The prize codeword is "animation"

Closing Date: 4 January 2005
MissPiggy Avatar
1d, 2y agoFound 1 decade, 2 years ago
Options

All Comments

(0) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:

No comments yet.

Be the first, enter your comment below.

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Top of Page
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!