argos links dont seem to work - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HotUKDeals, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HotUKDeals app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(20) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
Any in particular? I just tried this one and it worked:

http://www.hotukdeals.com/item/129208/acoustic-solutions-32in-hd-ready-lc/all/all/new/
I am also in firefox :)
#2
my ie7 does not go to argos links.
i think its because the links go via commissionjunction and is blocked by the firewall .
somebody will know exactly why.
the same happens with tradedoubler links.
#3
Unable to conne
Firefox can't establish a connection to the server at [url]www.kqzyfj.com[/url].



* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the W




This has been happening to me with Argos for about 8 weeks. The same with one other company but I cannot remember which.
#4
yeh this is the error i am getting [url]www.kqzyfi.com[/url] ...feels like it is trying to redirect me through that tracker then gives up....
#5
They work fine for me too - a little slower than normal but fine all the same.
#6
My firefox blocks them too.

I have to use IE to use the argos links
#7
Been the same for me with IE

The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Click the Refresh button, or try again later.

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP).
See if your Internet connection settings are being detected. You can set Microsoft Windows to examine your network and automatically discover network connection settings (if your network administrator has enabled this setting).
Click the Tools menu, and then click Internet Options.
On the Connections tab, click LAN Settings.
Select Automatically detect settings, and then click OK.
Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed.
If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Click the Back button to try another link.



Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer
#8
Well I'm on Firefox/2.0.0.11 and it works fine this end
:thumbsup:
1 Like #9
This site is added by "Spybot Search and Destroy" to the "hosts" file and may be your issue. I'd go to Argos manually.

But if you REALLY want to access the site:

Open the hosts. file (in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc or your equilivent) after removing the "read-only" attribute. Then put a "#" in front of the entry for [url]www.kqzyfj.com[/url] and kqzyfj.com (after disabling Spybot) you should be ok. I wouldn't!
#10
TightKiwi
This site is added by "Spybot Search and Destroy" to the "hosts" file and may be your issue. I'd go to Argos manually.

But if you REALLY want to access the site:

Open the hosts. file (in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc or your equilivent) after removing the "read-only" attribute. Then put a "#" in front of the entry for [url]www.kqzyfj.com[/url] and kqzyfj.com (after disabling Spybot) you should be ok. I wouldn't!


I don't use Spybot though.
#11
taasda;1389391
This has been happening to me with Argos for about 8 weeks. The same with one other company but I cannot remember which.

It's the Christmas period! Argos site says it is busy during the day when huge numbers of people are trying to get on the site. I always try to get on before 9 am. It has nothing to do with what browser you are using, so do not change anything on your PC. The Argos site will go back to normal once the sales are over. Anyway, try early morning or late night until then.
#12
Predikuesi
It's the Christmas period! Argos site says it is busy during the day when huge numbers of people are trying to get on the site. I always try to get on before 9 am. It has nothing to do with what browser you are using, so do not change anything on your PC. The Argos site will go back to normal once the sales are over. Anyway, try early morning or late night until then.


Rubbish:

It has everything to do with the browser/spybot settings.

As I said earlier it has I can access it with IE but not Firefox. I'm going to check the settings and see what needs changing.
#13
TightKiwi
This site is added by "Spybot Search and Destroy" to the "hosts" file and may be your issue. I'd go to Argos manually.

But if you REALLY want to access the site:

Open the hosts. file (in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc or your equilivent) after removing the "read-only" attribute. Then put a "#" in front of the entry for [url]www.kqzyfj.com[/url] and kqzyfj.com (after disabling Spybot) you should be ok. I wouldn't!


Cheers.

I have edited my host files in search and destroy and I can now access the argos links :thumbsup:
#14
stora;1392070
Rubbish:


I use Firefox, IE7, Avant and Maxthon Browsers to check sites I created. Each of them began to struggle with Argos a few weeks ago, but only during busy periods. No problem early morning or late at night. It is Argos' Site not the browsers or settings.
#15
well the question would be now why are we being directed through a site that is presumably unsafe to use ??? as they could be mining our credit card details etc..... ??? or is this not an issue
#16
Predikuesi;1392630
I use Firefox, IE7, Avant and Maxthon Browsers to check sites I created. Each of them began to struggle with Argos a few weeks ago, but only during busy periods. No problem early morning or late at night. It is Argos' Site not the browsers or settings.


i dont think so...there is enough anecdotal evidence in this thread already to suggest there is more of a technical issue with the links for certain members using certain config/browser
[admin]#17
The Argos link goes through an affiliate network (that's how HUKD is funded instead of banners etc) so it looks like the same ad-blocking software that would block the banner is blocking the links.
#18
Predikuesi
I use Firefox, IE7, Avant and Maxthon Browsers to check sites I created. Each of them began to struggle with Argos a few weeks ago, but only during busy periods. No problem early morning or late at night. It is Argos' Site not the browsers or settings.


Read my above post and see how I fixed it by changing settings. :whistling:

It was a problem with my host file blocking the hotukdeals redirection NOT a problem with argos timing out as you seem to think.

Think about it, If it was Argos timing out then why would I be able to connect with IE and not Firefox.
#19
Predikuesi
I use Firefox, IE7, Avant and Maxthon Browsers to check sites I created. Each of them began to struggle with Argos a few weeks ago, but only during busy periods. No problem early morning or late at night. It is Argos' Site not the browsers or settings.


Interesting posts so far but it is a 24 hour problem with me.(and I am a night owl)
:santa:
#20
TightKiwi
This site is added by "Spybot Search and Destroy" to the "hosts" file and may be your issue. I'd go to Argos manually.

But if you REALLY want to access the site:

Open the hosts. file (in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc or your equilivent) after removing the "read-only" attribute. Then put a "#" in front of the entry for [url]www.kqzyfj.com[/url] and kqzyfj.com (after disabling Spybot) you should be ok. I wouldn't!


THIS is the answer. I had to put a # in front of apmbef.com too.

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Looking for Twitter login?
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!