Firefox Updated And Now Having Problems With This Site - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(9) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
banned#1
fine here - well as bad as its ever been tbh

Edited By: csiman on Dec 13, 2010 10:39
[mod]#2
steve1221, I'm currently using FFox 3.6.13 without any issues. Do you have any add-ons installed that could be causing some possible conflict with the newer version of FFox or have you possibly accidentally blocked something such as googleapis.com in noscript ? Just trying to think of something that would block the buttons - I'll also move to feedback to let the developers review as well, thanks
[admin]#3
It seems like your javascript has been turned off. In the Firefox menu, click 'Tools' -> 'Options' and then if you click the 'Content' tab you will see a checkbox that says 'Enable Javascript'. That needs to be checked off for voting and and enabling quoted text to appear in the comment box when you click quote.
#4
DevelopmentTeam
It seems like your javascript has been turned off. In the Firefox menu, click 'Tools' -> 'Options' and then if you click the 'Content' tab you will see a checkbox that says 'Enable Javascript'. That needs to be checked off for voting and and enabling quoted text to appear in the comment box when you click quote.

Checked "on" (i.e. ticked/crossed/selected) do you mean?

BFN,

fp.
[admin]#5
Yes I mean selected. :)
#6
Thanks for all the input guys.

While it looks like a Javascript problem it seems to a flash related somehow.

I've reinstalled FF with no change, but when I pulled flash off and reinstall everything here works, but now lots of flash based sites won't run? Which seems counter to the way things should work ?

I think it might be that I'm running 32bit FF in a 64bit version of W7.

(I'm not running noscript and Javascript is set to on in options).


Edited By: steve1221 on Dec 14, 2010 15:32: edit
#7
It's probably an add ons thing. I had issues with the adobe plug in, disabled it and everything is fine. You'll have to try each one individually to see which one is causing you problems.
banned#8
Site has been glitchy with ios4.2 safari

Loading up a category page but still retaining part of the thread in the thread selection

And alot of 408 request errors ( which only happens with this site )
[admin]#9
Will take a look into the issues you are having with safari. Would it be possible to post a screen shot?

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!