Formatting in post gets losts when I press submit - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(5) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
Can't say I've ever had that happen.

Windows xp sp2 and ie7
banned#2
hottoshop;1601212
Can't say I've ever had that happen.

Windows xp sp2 and ie7

Only happens on this site.

vista business and firefox.
#3
Are you pasting text from elsewhere? Formatting sometimes goes iffy for me if I copy and paste some text, and it has hidden formatting which only comes to light when I click preview... ?
#4
I find the carriage returns don't work properly in IE6, I usually need two for proper spacing. Works fine in Opera though.

John
banned#5
emmajk42;1602778
Are you pasting text from elsewhere? Formatting sometimes goes iffy for me if I copy and paste some text, and it has hidden formatting which only comes to light when I click preview... ?

Nope. Standard typing with CR loses formatting.

I can live with it though. thanks anyway :thumbsup:

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!