Forum view settings not saving! - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HotUKDeals, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HotUKDeals app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(15) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
I have the same.

But I have given up with this new layout.

Not worth the effort changing settings, most dont seem to do what I want to happen.

Try doing a search and see what a mess that is.

If you dont like the site don't click the Go To Deal Button.
[admin]#2
...r you have to click on the Custom tab to see your custom settings? You are clicking save in the Customise area right?
banned#3
i think you then have yo click the custome button at the top to view in your custom settings:thumbsup:
banned#4
old site 30 seconds to type hit reply, to get it on board, new site 3 minutes to type, hit submit and it get to board:roll:
[admin]#5
That doesn't sound right sassie. Can you let me know which browser you are using? It takes about 2 seconds for my replies to show up.
banned#6
Admin
That doesn't sound right sassie. Can you let me know which browser you are using? It takes about 2 seconds for my replies to show up.


admin have posted on the thread i posted a bit ago " is the site down for others"
[admin]#7
Yeah I got it there thanks. We'll do some testing in IE6 to see if there's any pattern
#8
I'm also having issues with this. So after you have created your custom settings, you still have to click something each time you return to see them? It's not the default view?
[admin]#9
No - it populates the Custom tab with your settings. So you just click that tab where ever you are on the site. You don't need to touch the header navigation.
#10
Admin
No - it populates the Custom tab with your settings. So you just click that tab where ever you are on the site. You don't need to touch the header navigation.


I'm confused here Admin, are you saying that when you sign onto the site it should automatically default to your custom settings?

If that's the case then it's not working for me. (Just double checked this 3 times)

I have to sign in and then click custom to get my settings back up.

Be grateful if you could clarify, thanks.
#11
i have also found that it doesnt save my settings. witht the old site the last topic to recieve a post was always on top but now i cant seem to get it to do this? any ideas anyone??

cheers

jenny
banned#12
jenyjane
i have also found that it doesnt save my settings. witht the old site the last topic to recieve a post was always on top but now i cant seem to get it to do this? any ideas anyone??

cheers

jenny


jenny you need to press the discussed tab at top, they should then be in order of postings

In my opinion there is too many options and cack, you have to be in different options to do different things and to see different things, sorta through the quick one click option straight out of the window
[admin]#13
hottoshop sorry no I meant that you can click the Custom tab (once you are logged in) anywhere to see those results. You do not need to go to the home page and then click custom. You could be in pm's and click Custom to get there.

sassie I want to say first of all thanks for hanging in there and putting the site through it's paces - I really appreciate that. There should be several less clicks now though as compared to the old forum. If you want to jump it is one click at the top of page to load up a new forum.
banned#14
Admin
hottoshop sorry no I meant that you can click the Custom tab (once you are logged in) anywhere to see those results. You do not need to go to the home page and then click custom. You could be in pm's and click Custom to get there.

sassie I want to say first of all thanks for hanging in there and putting the site through it's paces - I really appreciate that. There should be several less clicks now though as compared to the old forum. If you want to jump it is one click at the top of page to load up a new forum.


thanks for the thanks admin, but after three days things just arent changing, im not doing a "im not coming back" etc, etc but as each day passes i get more and more frustrated with this new site, im not going to bang on as im sure youve read it all before, but enough is enough, i loved this place, i loved the members and the team, i loved the community HUKD had built up and also felt every part of it, but i do feel you have ripped the guts out of this place and feel its going to be along road to get anything like that back:oops:
#15
[SIZE="3"]thanks sassie :thumbsup:[/SIZE] i was clicking on 'new'. thats me sorted!!

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!