HUKD problems Friday 25/04/08. Page loading etc - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(46) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
Page:
#1
I had that too......
banned#2
do quidco and hukd share the same whatever its called

http://i213.photobucket.com/albums/cc254/sassie-sassie/quidco.jpg

http://i213.photobucket.com/albums/cc254/sassie-sassie/hukd.jpg
#3
now it says this

An internal server error occurred. Please try again later.
#4
had that too but seems to have settled down now
#5
I had a problem with firefox, have switched back to IE
#6
Yup, I'm getting the error like sassie too.
Edit - am in work so using ie7
[admin]#7
Not sure what is going on. I've got it too off and on. Looking into it...
#8
Had no probs with IE7 today ?
spoke to soon !!!
#9
all went a little slow but no errors for me.
#10
Im finding its only the misc section!!
#11
been having problems off and on for a while now (FF3 beta 5, XP S2)
#12
Now it's all sections
#13
Having the same problems here too
Fatal error: Lost connection to MySQL server during query in /home/admin/domains/hotukdeals.com/maple_lib/mysql/mysql_connection.php on line 19
#14
me to, i keep pressing refresh and after the third time it loads up, when i click another button have to repeat procedure again!
#15
Yep that's what I have to do, keep refreshing and usually the site loads on the 3rd refresh, but have to do it again and again...
#16
seems ok now! Fingers crossed
#17
MANJ_007;1965460
seems ok now! Fingers crossed

Still not working for me :whistling:
#18
Seems busted. Have to refresh about 5 times to load each page
#19
Its nothing to do with your browsers. Its because the server is overloaded.

As soon as less people are the site it will be back to normal. Refreshing all the time is making it worse too!!
#20
I keep getting this in ie as well

Normally use Firefox but it wont even load the site for me:
Firefox error msg:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.0.63 (Unix) PHP/5.2.5 Server at [url]www.hotukdeals.com[/url] Port 80
#21
same here
#22
Mine was fine until i read this post then it happened to me! lol
#23
As posted in thread I started. I am getting it too. I would of posted in here had I been able to do anything other than start a new thread. :whistling:
banned#24
finally bck on after over an hour:?
#25
Horrorwood
Its nothing to do with your browsers. Its because the server is overloaded.

As soon as less people are the site it will be back to normal. Refreshing all the time is making it worse too!!


I'm not too convinced that is the reason - the server's taken a lot more pressure than this lately (not a particularly busy day) so maybe a fault elsewhere...

sassie
finally bck on after over an hour:?


Mmm... Intermittently getting the errors still.
banned#26
i have to refresh to get the page to come up, when i click a link(any board) i get the error, but if i refresh from that error i get in
#27
Glad it's not just me!
#28
Yep, bit frustrating eh? Sorry I didn't see this thread (for the same reason!) and started one on the same topic that just got locked. Anyway, glad to know it's not only me. Oops, do I really mean that..? I mean let's hope it gets resolved for everyone soon. My life would fall apart if this carried on!
#29
I see some people are getting withdrawal symptoms already....:)
#30
Liddle ol' me
Yep, bit frustrating eh? Sorry I didn't see this thread (for the same reason!) and started one on the same topic that just got locked. Anyway, glad to know it's not only me. Oops, do I really mean that..? I mean let's hope it gets resolved for everyone soon. My life would fall apart if this carried on!


No problems here. I reckon thesaints put a jinx on all that oppose him :lol:
banned#31
yeah, whoever is on line 19, get your butt into gear matey
#32
Sheriff Waffles
I see some people are getting withdrawal symptoms already....:)


Quite!

Since we are here, I'd like to report another issue that I mentioned on a thread yesterday. Since yesterday, several threads that I've contributed to disappear off the forum - like this one just now for instance. They don't show on the first two pages even after refreshing. But when I click on them throu the 'recent activity' bar on the right I get them and find that they are being posted on (i.e. they should be showing near the top of the first page). The 3 or 4 threads that this has happened on have all been in misc...:?
#33
dmissy13
Mine was fine until i read this post then it happened to me! lol


Seems it's catching. [ atchoo! dribble, dribble. ] Here, have a virus :gift:
#34
Same probs here.... :oops:
[admin]#35
Liddle ol me I bet you have show 'online deals only' in your view prefs.

We should have this connection problem sorted soon.
#36
umanga
had that too but seems to have settled down now


i spoke too soon!!
#37
i keep getting this every few mins
[admin]#38
Should be ok now.
#39
Yep seems fine now :-D
banned#40
whoo-hoo well done, thanks guys, it seems good now, see im quick to show gratitude too :p

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!