Links/Images Work in firefox but not in IE7 - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(4) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
Have to say, this is the one remaining problem i have.
I use IE7 and cannot add hyperlinks or images to my posts - As you say it just opens up a new reply page!!
Can anyone give an update as to when this will be resolved?

Many Thanks
#2
This is a known problem.
#3
thesaint
This is a known problem.


Ok, but is there an update as to when it will be fixed?
#4
saintscouple
Ok, but is there an update as to when it will be fixed?


Just copy and paste them directly into the message until it's fixed.

Use [COLOR="RoyalBlue"][img] (copy and paste) [/img][/COLOR] for images/pics etc. If your using Photobucket there is already the facility to copy and paste under the image.
Don't know about other image hosts.

You shouldn't be having a problem with hyperlinks anyway unless you are writing about the opening post when you can neither post hyperlinks or images anyway.

Hope that helps :)

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!