My private messages not working. - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(9) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
is your inbox full? if not contact admin's
#2
nightstud
is your inbox full? if not contact admin's


I've only got 5 messages in there and I'm sure they used to hold 100,I not had a PM in mths,I think I'll need to.
[admin]#3
We'll take a look at this
[admin]#4
Just to clarify, are these messages being sent to you by newish members? Do you have the FS threads concerned pls?
#5
juliet_bravo
Just to clarify, are these messages being sent to you by newish members? Do you have the FS threads concerned pls?


These are the threads,the buyers have been sending me their addresses by email instead as their P.M 's are not coming through.

http://www.hotukdeals.com/for-sale-trade/brand-new-in-box-lego-star-wars-arm/773223

http://www.hotukdeals.com/for-sale-trade/hendrikka-waage-silver-cz-set-bangl/775833

http://www.hotukdeals.com/for-sale-trade/apple-ipod-nano-in-pink-4gb-sold-po/775867
banned#6
Test PM sent.

I've just noticed that when attempting to send a PM via your profile, it gets truncated at the ampersand character. I'll pass this bug on.
#7
aScottishBloke
Test PM sent.

I've just noticed that when attempting to send a PM via your profile, it gets truncated at the ampersand character. I'll pass this bug on.


To confirm PM not received. Perhaps change my user name?
[mod]#8
Just to confirm that the error seems to have been connected to your user name format so that has been altered now to remove the '&' - I will send a PM now to see if its working again, thanks again for your patience.

* PM sent and successfully received as confirmed by OP


Edited By: sigma on Oct 16, 2010 16:11: * PM sent / received successfully
#9
sigma
Just to confirm that the error seems to have been connected to your user name format so that has been altered now to remove the '&' - I will send a PM now to see if its working again, thanks again for your patience.


Fixed,thanks.

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!