Server Issues Tonight... - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(20) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
gary_rip
Anyone else?


I've been getting that the last couple of days.

Getting slightly worse though (And normally when I reply to posts!)

Using FF here.
[admin]#2
You on Firefox gary_rip? I've been trying to replicate this for ages and can't. I get it from time to time but it seems only duckmagicuk2 and maybe one other mod have.
[admin]#3
Hmm you too Iom-RF - maybe it's getting worse! It seems to be browser based somehow because we don't actually use port 80
#4
Yeah, I'm on firefox and that error is coming up, Normally when I refresh or reply to a post.
#5
No, this is on IE 6.

First time ive had it been quite a few times tonight, also had the page loading but not the images.

Edit: This was actually repling to a post.
#6
Well its on in the last couple of days, Its not to bad as I refresh and it normally comes back fine.

Timed out about twice.

Edit : I've had the page loading and the text formatted wrong aswell. (and no pics)
#7
Ive had this image not load while im posting in this thread... http://www.hotukdeals.com/forums/images/custom_statusicon/user_invisible.gif
#8
I've not had it for a LONG time. Are you guys using the latest version of FireFox?
#9
gary_rip
Ive had this image not load while im posting in this thread... http://www.hotukdeals.com/forums/images/custom_statusicon/user_invisible.gif


Whats that off?, Can't remember seeing it!

Edit : I'm using the latest FF, Updated this morning!
#10
Well i do have firefox installed and i updated it today but as previous this was in IE6 (firefox for Quidco).

Thats the image that is displayed when set to invisible mode.
#11
Iom-RF
Whats that off?, Can't remember seeing it!

Edit : I'm using the latest FF, Updated this morning!


It's when a user chooses not to show that they are online in their CP. That's the symbol that gary has displayed, instead of the flame to signify he is online :thumbsup:
#12
emasu
It's when a user chooses not to show that they are online in their CP. That's the symbol that gary has displayed, instead of the flame to signify he is online :thumbsup:


Thats how i wanted to say it but couldnt find the words... thanks.
#13
When forcing a refresh tonight, ctrl + f5 im getting various images not showing up on the forum, quite consistant.
#14
Images aren't to bad here, Happened about 4 times (Text and pics messed up)

Its the time outs and getting the error so far tonight!
#15
[IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/pagerror.gif[/IMG]The page cannot be found

[COLOR=black]The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.[/COLOR][COLOR=black]Please try the following:
[LIST]
  • If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
  • Open the [COLOR=#4e4e4e]www.hotukdeals.com[/COLOR] home page, and then look for links to the information you want.
  • Click the [URL="javascript:history.back(1)"][IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/back.gif[/IMG][COLOR=#ff0000] Back[/COLOR][/URL] button to try another link.
    [*]Click [URL="javascript:doSearch()"][IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/search.gif[/IMG][COLOR=#ff0000] Search[/COLOR][/URL] to look for information on the Internet.[/LIST]

    HTTP 400 - Bad Request
    Internet Explorer


    [/COLOR]


  • Getting issues 50% of the time tonight.
    #16
    I had these a whiule back, and I made a thread somewhere in C&S - but it was a couple of months ago - i'll see if i can find it...
    #17
    These are the probs i had before... Don't know if they're related... http://www.hotukdeals.com/forums/showthread.php?t=61937
    banned#18
    Keep getting server probs aswell - on latest firefox



    The connection has timed out


    The server at [url]www.hotukdeals.com[/url] is taking too long to respond.

    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    #19
    Yeh i just got that, the best thing to do is switch of your hub/router, adsl plug etc for about 2 min then switch it back on.

    Mine is working fine now.
    #20
    I get those messages alot (using FireFox). I just refresh and it goes back to normal. I know it's about to happen due to the fact it is like the browser is "timing out". Only takes a second to solve though.

    Post a Comment

    You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

    ...OR log in with your social account

    ...OR comment using your social account

    Thanks for your comment! Keep it up!
    We just need to have a quick look and it will be live soon.
    The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!