Smileys - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

All Comments

(28) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
banned#1
:roll::x:-D:thinking::thumbsup:heres some to test

ok they all came out fine for me but if i refresh some of them dont.
#2
same happens too me :thumbsup::whistling: although when I refresh they sometimes are working
#3
lol, yh it happens alot 2 me too!!!!
#4
Seems to be a real problem as of late - not sure if they run of a specific server or something, but there is definately a problem somewhere....

1 - :? (: ?)
2 - :stocking: (: stocking: )
3 - :oops: (: oops: )
4 - :giggle: (: giggle: )
5 - :santa: (: santa: )

Refreshed several times and they never all load
banned#5
wooooooo not just me!

if this has been mentioned before then I apologise, but to be honest i couldnt be bothered to search :oops: <
#6
I don't have the problem on my home PC, but they're regularly missing when I use the Mac at work.
#7
I have problems with the smileys too
:evil:
:prop:
:friends:
:lazy:
:cry:
#8
I'm having sporadic problems with them as well. I wonder if it's a cookie problem again...
#9
duckmagicuk2
I'm having sporadic problems with them as well. I wonder if it's a cookie problem again...


Nope, it's something somewhere else. :-(
#10
It seemed to get better for a while when Admin said about them working on Friday but they've gotten bad again.

http://img261.imageshack.us/img261/3437/errorguysvl8.gif
#11
Yep, I often have problems with them.
Guessed they were being picked up from a different server which had issues
[admin]#12
Is it the same smileys or different smileys?
#13
I think it's different. The sad smiley ( :-( ) wasn't working for me yesterday and is now. But stocking ( :stocking: ) isn't.
#14
It's all the smileys, they all play up at different times ! & those that work one time wont when you refresh ? :thumbsup: :) :roll: :? ;-) are they working for you ?

9.45 - they are all fine
10.10 - only 2 are working now !
10.11 - only 4 now..
#15
Same here, rarely get all the smileys. :)

wednesday 9/04/08 still not working
#16
all smileys not working :(
#17
duckmagicuk2
I think it's different. The sad smiley ( :-( ) wasn't working for me yesterday and is now. But stocking ( :stocking: ) isn't.


Thats the same for me... maybe everyones having problems with the same ones? :P
#18
If I click "go advanced", here's what I see in the advanced smiley box:

http://img145.imageshack.us/img145/9885/smilebz0.gif

Is it the same ones misbehaving every time?
#19
emmajk42
Is it the same ones misbehaving every time?


It's different ones each time. The odd thing is, and I don't know if this is just coincidence, but if I go to a thread where it happens and load the pics manually, the next time I go to that thread everythings is fine. e.g. All the smilies in this thread load without any problem. It's when I go to a new thread that the problem seems to occur (where as before it happened randomly no matter what).
#20
I mean, is it the same ones, to different people at the same time? If you post a screenshot of the same area as I did above, at the same time, would it be the same errors?

I think that kind of info might help define the problem?
#21
Sorry Emma, I see what you mean. :oops:

http://img404.imageshack.us/img404/8992/smilieerrorswt1.jpg

NOTE: In order to get this, I had to go into a thread that I hadn't been in before. As stated above, if I go in a thread where I have already refreshed it to get the smilies to work, or manually loaded them, then they all show up on this list too.
banned#22
heres mine

http://i213.photobucket.com/albums/cc254/sassie-sassie/smileys.jpg
banned#23
whoops i resized to message board, what size should it be
#24
You're right about it being different in different threads Nightswimmer. If I click go advanced below, all the smileys are working for me. But if I go into the Posts/Spamming/Post Counts. thread in the feedback forum, some aren't working. Back in here, they are all working.
#25
Here's mine... Certainly seems some of the smilies are much more troublesome than others...
http://img261.imageshack.us/img261/9743/smiliesaw8.jpg

HUKD really need to fix this as for example without the :lol: (lol) smiley its possible to post something as a joke which will be taken completely out of context (as the reader won't see the smilies)...

Not sure if its because of the browser I'm using but I don't get the red square - images that don't load simply aren't there on screen...
#26
jah128;1867228

Not sure if its because of the browser I'm using but I don't get the red square - images that don't load simply aren't there on screen...


Yeah, I don't get them either in firefox, just text instead of the images there.
#27
emmajk42;1867319
Yeah, I don't get them either in firefox, just text instead of the images there.


I get the text in the smilies window but when a smiley (sp?) doesn't load in a thread I get nothing - can't remember exactly what its called but I think there is an option in html that lets you add text if an image doesn't load - maybe this should be done for the smilies :?:
#28
Mine are totally random too

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!