Anyone have a 1.6 Clio? - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

Anyone have a 1.6 Clio?

saxo_appeal Avatar
9y, 3m agoPosted 9 years, 3 months ago
We have a 1.6 Clio Y reg (2001) and sometimes first thing in the morning when i start the car up the engine sounds like its hissing and it makes like a slight rubbing squeeking noise??

does anyone else have this problem? i was told the Fan belt might need tightened up:thumbsup:
saxo_appeal Avatar
9y, 3m agoPosted 9 years, 3 months ago
Options

All Comments

(2) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
Never known a fan belt to hiss, The squeeking noise is probably the fan belt though.....
#2
Iom-RF
Never known a fan belt to hiss, The squeeking noise is probably the fan belt though.....



Agree, almost certainly the alternator drive belt ( fan belt ), either needs adjusting or possibly replacing, get it sorted before the shorter daylight is upon us, or you may find it will not start one morning.

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!