Help anyone pleaseee! - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

Help anyone pleaseee!

Marky264 Avatar
8y, 3m agoPosted 8 years, 3 months ago
Hey people im having a little problem connecting my new Asus EEE PC to my wireless internet hub, When i go to connect it it just says pending and keeps on saying pending when trying to connect. It can detect the connection fine 100% range, I think it may be a problem with the settings but i dont know :S i never had a problem connecting other stuff to the hub such as this pc and my ps3 but on my Asus it's not doing it? Anyone know how?
Marky264 Avatar
8y, 3m agoPosted 8 years, 3 months ago
Options

All Comments

(12) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
anyone?
#2
try posting your question on digitalspy.co.uk

Someone on there will definitely have the answer; it's a very good site.
#4
spammers
try posting your question on digitalspy.co.uk

Someone on there will definitely have the answer; it's a very good site.

kwl have now jst registered and awaiting approval so i can post a thread ;)


Kwl read through it all. First of all what the heck is a livebox? They were talking about it all and i havent a clue what it is? Are they referring to a Wireless Hub?
Urghh i dont know why it's doing this it's just stick on Pending and wont move, On the Details bit of the connection it's said Setting Up Interface then runs some code down the page. Then comes up with No Working Leases in Persistent Database - Sleeping Then it remains on Pending in the Status Bar, :( urghh also when it asks for he Network Key even though i know what it is im entering it in and it's saying Network Key Not Valid or Unsupported Key Format
banned#5
the livebox, is an orange router, it is saying your wep/wpa key is invalid, have you tried deleting the connection and rebboting your lappy
#6
sassie
the livebox, is an orange router, it is saying your wep/wpa key is invalid, have you tried deleting the connection and rebboting your lappy


Ah okay, yeah done so already 3 times :(
banned#7
Marky264
Ah okay, yeah done so already 3 times :(


does it ask for your key when you try after removing? do you know how to go into the settings of your router
#8
sassie
does it ask for your key when you try after removing? do you know how to go into the settings of your router


Every time i delete the connection it dont ask me to Key but when i create a new connection it asks for the Encription Page then asks for the Key i then input my key and select port 1 out of 4 on WEP and it says Invalid, Then if i select WPA it goes through all connects and then im stuck on the page where it says Sleep - Pending.

No how do i go into the settings? Can i access it on this computer im using atm wirelessly?
banned#9
im really sorry mark, im really not up on all this techo stuff, was just trying to help, but its deffo something to do with your settings in the router i would say, hang fire hopefully someone will come on soon who knows what they doing
#10
sassie
im really sorry mark, im really not up on all this techo stuff, was just trying to help, but its deffo something to do with your settings in the router i would say, hang fire hopefully someone will come on soon who knows what they doing


it's okay no problems thanks for helping though ;):)
banned#11
bumping in the hope shane may see this and help
#12
thanks, bump morning :)

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!