Indicator stopped working on peguot 306 N reg anyone had this - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

Indicator stopped working on peguot 306 N reg anyone had this

watugot Avatar
6y, 4m agoPosted 6 years, 4 months ago
just bought a v cheep car to get to a job im starting on friday but indiacators dont work but hazards do, do you think its the stalk?
watugot Avatar
6y, 4m agoPosted 6 years, 4 months ago
Options

All Comments

(7) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
banned#1
I'd say so.
#2
i just read this and they said check fuses and relays but they also say their wipers didn't work have a look. Copy and paste link

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100511142953AAKVuQZ
#3
ok thanks guys
#4
99% it is the stalk/switch.
banned#5
My indicator stalk smokes once a month....haven't a clue why and can't be arsed to check. I've got 3rd party fire and theft :) so hoping my 96' golf burns down
#6
Stalk is the problem. I had smoke coming out of mine and replaced it!
#7
My indicators work, now they don't, now they do, now they don't, now they do...

Sorry - I'm bored!

Deffo likely to be the stalk if the indicators still work with the hazard switch

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!