msi wind u100 webcam fault - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

msi wind u100 webcam fault

loupomm Avatar
6y, 9m agoPosted 6 years, 9 months ago
My son got the u100 netbook for christmas and the webcam has recently stopped working - a black screen??

ive googled but forums are too techie for me, i am trying a system restore, if that dont work what else can i try??
Tags:
Other Links From MSI:
loupomm Avatar
6y, 9m agoPosted 6 years, 9 months ago
Options

All Comments

(4) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
[mod]#1
Did you look at the lens?? ;-) :p
#2
same prob as this guy?
http://www.youtube.com/watch?v=phN3znA6BNA
If so, on device manager, under imaging device, right click it, and uninstall it. then restart your comp, see if it installs the right drivers.
#3
Syzable
Did you look at the lens?? ;-) :p


:lol:

warehousestock
same prob as this guy?
http://www.youtube.com/watch?v=phN3znA6BNA
If so, on device manager, under imaging device, right click it, and uninstall it. then restart your comp, see if it installs the right drivers.


i'll take a look, thank you
#4
thank you - a system restore has seemed to sort it :)

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!