Problem with surround speakers - help needed!! - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

Problem with surround speakers - help needed!!

thesnowman86 Avatar
7y, 1w agoPosted 7 years, 1 week ago
Just brought an Acoustic Solutions DS 1333 surround set (£10.50 off ebay!) and now having a slight issue which is this - sound is absolutely fine but when watching TV or a Movie etc if their is a period of silence then the speakers cut on and don't emit any sound again until someone starts talking etc at which point the sounds comes back. Anyone know of a way to stop this? There is a button on the remote C.s Delay and figured this may have something to do with it?

Any help would be great!! thanks
Tags:
thesnowman86 Avatar
7y, 1w agoPosted 7 years, 1 week ago
Options

All Comments

(2) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
#1
Sounds like there may be a wiring fault. Check all the connections first.

This may explain why they were on ebay . . .
#2
All the connections are fine, can't see it being a wiring fault as it would have to be on both connections between the various sources I'm inputting by (optical for PS3 and Aux for my comp)

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!