Razer Lycosa Gaming Keyboard issue *fixed*/ CPU Fan error! problem - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HotUKDeals, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HotUKDeals app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

Razer Lycosa Gaming Keyboard issue *fixed*/ CPU Fan error! problem

£0.00 @
I was hoping someone could help me out i've an issue with my Razer Lycosa keyboard my keys are wrong the number 2 symbol should be " when pressed but comes up as @ and the @ one comes up as " My se…
Punkytiptop Avatar
7y, 6m agoPosted 7 years, 6 months ago
I was hoping someone could help me out i've an issue with my Razer Lycosa keyboard my keys are wrong the number 2 symbol should be " when pressed but comes up as @ and the @ one comes up as "

My settings in XP are set to english, any ideas?
Punkytiptop Avatar
7y, 6m agoPosted 7 years, 6 months ago
Options

All Comments

(10) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
1 Like #1
Check your regional settings too?
#2
KrispiiDuck
Check your regional settings too?


yup checked them :thumbsup:
1 Like #3
i have a logitech gaming keyboard that does that every couple weeks, just either unplug and replug the keyboard, or do a restart and it ends up perfectly fine again :P
#4
teshnit
i have a logitech gaming keyboard that does that every couple weeks, just either unplug and replug the keyboard, or do a restart and it ends up perfectly fine again :P


Well this is brand new keyboard its never been right so far! it may have to be sent back i've contacted razer "lack of" support and can't seem to get much out of them:whistling:
#5
It is the us layout keyboard setting change to Uk and it will be fine
#7
KrispiiDuck
Check your regional settings too?


teshnit
i have a logitech gaming keyboard that does that every couple weeks, just either unplug and replug the keyboard, or do a restart and it ends up perfectly fine again :P


dontasciime
It is the us layout keyboard setting change to Uk and it will be fine


sorry eeejit moment NOW i've done it correctly all works rep to all:thumbsup:
#8


any ideas for a CPU Fan error! on boot up?

Machine is a newly self built ASUS rampage II intel i7 *overclocked*

the fan is spinning and its plugged into CPU_FAN socket as well. I've currently disabled it in bios but its still annoying to have on a new machine!
#9
maybe the fan is going to slow turn off cool n quiet or whatever they call it these days.


just had a quick look ... if you were using water cooling then you would turn off cpu fan monitoring.


under the BOOT menu you can disable the Wait for "F1" as mentioned on a few forums (however I would like to know why first before having to disable things etc)
#10
dontasciime
maybe the fan is going to slow turn off cool n quiet or whatever they call it these days.


just had a quick look ... if you were using water cooling then you would turn off cpu fan monitoring.


under the BOOT menu you can disable the Wait for "F1" as mentioned on a few forums (however I would like to know why first before having to disable things etc)


im not using water cooling and there are different fan settings i can do via software supplied via ASUS but i may just call them tomorrow i think!

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Looking for Twitter login?
Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!