Techie help needed - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Techie help needed

Redking Avatar
7y, 6m agoPosted 7 years, 6 months ago
Whenever I try to use internet explorer the page starts to open as per usual but then it freezes saying "connecting" and it wont load the home page. Although I can still use firefox i'd like to sort it out. Anyone know how to fix it?

any help appreciated

Redking Avatar
7y, 6m agoPosted 7 years, 6 months ago

All Comments

(5) Jump to unreadPost a comment
Check what your homepage is set to, make sure it hasn't been hijacked by something. If it's IE7, try right-clicking the shortcut and choosing 'Start without addons', see if that helps.

Also: hurf install linux year of the desktop durf
same thing happened to me - did system restore back to a time when ie 6 was running and works fine now
i gave up on ie a while ago and now go off ff and safari not looked back since
empty temp internet files and check what homepage is set to, would help if u give versions of OS and IE so people can direct u to where the settings are.
think system restore is the best option. ive checked the homepage and it seems that it hasnt been hijacked

thanks for the help guys

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!