We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.

vtech innotab 2 problems connecting

blissfullday Avatar
blissfullday2y, 7m agoPosted 2 years, 7 months ago
Anyone having problems with the new vtech innotab 2 connecting to computer it just won't and the computer said no device found grhh, this my second one .
Shared Via The HUKD App For Android.
Other Links From Vtech:
blissfullday Avatar
blissfullday2y, 7m agoPosted 2 years, 7 months ago
Options

All Comments

(2) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
Argoj#1
Yes this is a common problem and has been about since the early days of innotab 1. Do a Google search there are thousands looking for help. Believe it has something to do with connecting the device before the software installation tells you too. After you make that mistake no matter what you do it will not recognize the device.

There is a fix but it was way over a year since I did it so have a look on Google. The actual innotab site has a good forum for help too, if I am remembering correctly.

I seem to remember getting the help I needed from reading the reviews on Amazon for the innotab 1, if they are still on there give that a look,

Edited By: Argoj on Jan 10, 2013 01:24
blissfullday#2
Argoj
Yes this is a common problem and has been about since the early days of innotab 1. Do a Google search there are thousands looking for help. Believe it has something to do with connecting the device before the software installation tells you too. After you make that mistake no matter what you do it will not recognize the device. There is a fix but it was way over a year since I did it so have a look on Google. The actual innotab site has a good forum for help too, if I am remembering correctly. I seem to remember getting the help I needed from reading the reviews on Amazon for the innotab 1, if they are still on there give that a look,

Thank you... It never asked me to connect the device so once disc loaded i connected it via usb then clicked set up and nothing :( I will have a look thank you

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account