washer jets - HotUKDeals
We use cookie files to improve site functionality and personalisation. By continuing to use HUKD, you accept our cookie and privacy policy.
Get the HUKD app free at Google Play

Search Error

An error occurred when searching, please try again!

Login / Sign UpSubmit

washer jets

babyxxxxx Avatar
8y, 11m agoPosted 8 years, 11 months ago
the washer jets dont work on my car, i havent a clue why, ive put a pin through the holes, that didnt help the tube isnt blocked or anything any ideas its sooo annoying
babyxxxxx Avatar
8y, 11m agoPosted 8 years, 11 months ago
Options

All Comments

(11) Jump to unreadPost a comment
Comments/page:
1 Like #1
have you got any water in. If you have are you sure it's not frozen :)
1 Like #2
Is anything coming out of them at all, even little dribbles of water?
1 Like #3
Can you hear the motor whirring when you switch the spray on?
1 Like #4
stora
are you sure it's not frozen :)


:whistling::giggle:

Does the washer motor make a sound when you operate it? If not the fuse may have blown. If you've got water in the bottle (and depending on how old the car is), it may have blue slimy gloop in the motor/piping blocking it up.
#5
the car is urm......14 years nissan sunny :) i think its the fuse as they dont make a sound, and no water not even a dribble, i havent had the car long as my uncle gave it to me, ive checked there is water and it now frozen... thanks everyone xxx i'll get someone to check the fuse
#6
thats ment to be not frozen lol
#7
babyxxxxx;1371440
the car is urm......14 years nissan sunny :) i think its the fuse as they dont make a sound, and no water not even a dribble, i havent had the car long as my uncle gave it to me, ive checked there is water and it now frozen... thanks everyone xxx i'll get someone to check the fuse


I'd back it on your uncle! :p

Did he not provide a warranty!!!
#8
lol but it was free i know it doesnt have much life but ive just passed my test so it a good little run around as i dont tend to go far lol anyway, well the fuse hasnt gone none of the tubes seemed to be blocked, so what the hell is wrong with it??????
#9
Even if the water in the reservoir isnt frozen the water in the tubes that feed the squirty things might be
1 Like #10
Ok here we go. Get a multimeter or car bulb and a couple of bits of wire. Pull the plug from the pump and put the MM leads/bits of wire into the plug. Set the voltage on the MM to the next highest range over 12vDC or connect the bulb to your bits of wire and get somebody to press the switch that operates the pump. If the MM has a (near) 12v reading or the bulb burns brightly, the pumps knacked. If not (and the fuse IS ok) you've got a break in the wire OR the switch is knacked. Alternatively, get a couple of bits of wire and connect them directly to the battery and pump. If it starts up, same thing as above.

Pray its the pump that's knacked (unless you know an auto electrician) as you should be able to get one off the shelf at halfords for around £10 and its the easy option. ;-)
#11
thanks xxxx i will give it a go

Post a Comment

You don't need an account to leave a comment. Just enter your email address. We'll keep it private.

...OR log in with your social account

...OR comment using your social account

Thanks for your comment! Keep it up!
We just need to have a quick look and it will be live soon.
The community is happy to hear your opinion! Keep contributing!