324°
EXPIRED
Tesco InStore TP-LINK AV500 TL-PA4020 500Mbps 2-Port Powerline Adaptor Starter Kit (Twin Pack) for £12
Tesco InStore TP-LINK AV500 TL-PA4020 500Mbps 2-Port Powerline Adaptor Starter Kit (Twin Pack) for £12

Tesco InStore TP-LINK AV500 TL-PA4020 500Mbps 2-Port Powerline Adaptor Starter Kit (Twin Pack) for £12

Buy forBuy forBuy for£12
GETGet dealVisit site and get deal
was £40 now £12

instore only, full price online.

Found these at Tesco Top Valley Nottingham

may be a wild goose chase for some of you but and absolute bargain of ya find some.

happy hunting

35 Comments

I got these at Cardiff culver store a couple of weeks before Chrimbo for the same price. So probably national if you can find them.

Let the goose chase start, but great price anyway.

Got mine in pitsea this morning , thanks

worth a look

Heat added. Not really a goose chase is it. You go to Tesco and you buy it. Yes, it means you have to leave your house rather than sitting on your backside waiting for somebody to bring it to your door.

Do you have a barcode ?

Goooooooooosssssssssseeeeeeeeee Chhhhhhhhhhaaaaaaaaaasssssssssseeeeeeeeee!!!!!

These are not bad but I tried to use them on BT TV and it kept buffering. Think I needed something a little better

darthvader666uk

These are not bad but I tried to use them on BT TV and it kept buffering. … These are not bad but I tried to use them on BT TV and it kept buffering. Think I needed something a little better



These are 500Mbps - I seriously doubt they are causing a slow connection.

they are not the one in the picture either, they are not the passthrough as shown
Edited by: "lassy" 13th Jan

Will have to check my long eaton one, wouldn't mind a set of these

JonBetts2004

These are 500Mbps - I seriously doubt they are causing a slow connection.



100% they did. Tried them on my buddys setup too and it did the same. Hard wire it, zero problems. I kind of gave up

darthvader666uk

100% they did. Tried them on my buddys setup too and it did the same. … 100% they did. Tried them on my buddys setup too and it did the same. Hard wire it, zero problems. I kind of gave up



I have the same issues with the AV600 version of these.

doboworth

I have the same issues with the AV600 version of these.



Glad Im not the only one Did you try a different brand or version? I wouldnt mind trying to use them again if I can gert a stable connection but I dont want to dish out cash and keep sending them back

Darzen

I got these at Cardiff culver store a couple of weeks before Chrimbo for … I got these at Cardiff culver store a couple of weeks before Chrimbo for the same price. So probably national if you can find them.


do these have pass through?

darthvader666uk

100% they did. Tried them on my buddys setup too and it did the same. … 100% they did. Tried them on my buddys setup too and it did the same. Hard wire it, zero problems. I kind of gave up



Fair enough. Sounds like they're faulty then, as a powerline adapter with that speed capability should no way be causing connection problems. Do you use the passthrough plugs for anything?

I have the TP-Link TL-PA4030KIT which don't have passthrough, and they work flawlessly (and have done for two years).

JonBetts2004

Fair enough. Sounds like they're faulty then, as a powerline adapter with … Fair enough. Sounds like they're faulty then, as a powerline adapter with that speed capability should no way be causing connection problems. Do you use the passthrough plugs for anything?I have the TP-Link TL-PA4030KIT which don't have passthrough, and they work flawlessly (and have done for two years).



Its odd and thought the same as you as 500Mbps is more than enough on papper but just didnt seem to work. I sold them in the end as I didnt have a need for them. Have you used yours on BT TV?

you have to check that your not plugging these into extension sockets as they reduce the bandwidth. so wall socket to wall socket for better results. also they say 500mbps but they can be like 50% of that , (note upto in test labs)

darthvader666uk

Its odd and thought the same as you as 500Mbps is more than enough on … Its odd and thought the same as you as 500Mbps is more than enough on papper but just didnt seem to work. I sold them in the end as I didnt have a need for them. Have you used yours on BT TV?



​+1. .... I have the same problem on the 600 version. Bloody annoying, can't watch anything on it. Run a cable now, these are gathering dust. I just assumed it was the wiring in the house but it now seems to be a common fault.

hackerace

do these have pass through?



​Yes

Please could you check the model No OP? the one given comes up as non pass through on tp-link's site but the photo shows pass through?

Glade plugins are much cheaper and smell like lovely flowers in a meadow, makes me feel very gay indeed

BarnSt0rmer

Heat added. Not really a goose chase is it. You go to Tesco and you buy … Heat added. Not really a goose chase is it. You go to Tesco and you buy it. Yes, it means you have to leave your house rather than sitting on your backside waiting for somebody to bring it to your door.



This is a goose chase. As i have just checked my Tesco and they only have the AV600 in for £40.

BarnSt0rmer

Heat added. Not really a goose chase is it. You go to Tesco and you buy … Heat added. Not really a goose chase is it. You go to Tesco and you buy it. Yes, it means you have to leave your house rather than sitting on your backside waiting for somebody to bring it to your door.



This is a goose chase. As i have just checked my Tesco and they only have the AV600 in for £40.

darthvader666uk

Its odd and thought the same as you as 500Mbps is more than enough on … Its odd and thought the same as you as 500Mbps is more than enough on papper but just didnt seem to work. I sold them in the end as I didnt have a need for them. Have you used yours on BT TV?



It's unlikely to be the plugs unless they're running on buggy firmware, It may be down to your electrical system. Ideally they need to be on the same ring main. The age of the wiring and quality of the terminations can affect them.

Original Poster

simmyoto

Please could you check the model No OP? the one given comes up as non … Please could you check the model No OP? the one given comes up as non pass through on tp-link's site but the photo shows pass through?



​No sorry. i didnt purchase. only price checked and took the photo.

there is a tool for these - it shows the connection speed. I've got 150 between two rooms and real speed w file copy about 50mbits. So for fhd about ok, 4k no.

Not at the the Tesco Eastgate Bristol.

BobIzYaUncle

​No sorry. i didnt purchase. only price checked and took the photo.


here is the link to your post and it does not match your pic, there is no passthrough like your pic suggests tesco.com/dir…sku

in-store. crap. need an option to turn instore deals off.

Found this in Yate Bristol but still £40

£40 at chesterfield

darthvader666uk

Glad Im not the only one Did you try a different brand or version? I … Glad Im not the only one Did you try a different brand or version? I wouldnt mind trying to use them again if I can gert a stable connection but I dont want to dish out cash and keep sending them back



No fix as of yet. It's not THAT annoying but it really **** about with Netflix. I can't afford to keep throwing £30-£50 at these things in the hope they work lol

Bought these before Christmas at this price, last 2 on shelf as they were getting rid of old stock, lucky to find anywhere now at this price.

Just picked up last pack from lakeside Tesco. Thx OP.
Post a comment
Avatar
@
    Text