Found 22nd Apr 2009
I need a hand with CFW, I'm having problems loading games from Mem Card. I.E. not even showing in the menu or starting the game then turns off the PSP.

Any Ideas?

I'm using 5.00 M-33.

  1. Misc
  2. PSP
Groups
  1. Misc
  2. PSP
5 Comments

Original Poster

massmail666;5001549

did u put it in the "ISO" folder?if u dont have it create a "ISO" folder … did u put it in the "ISO" folder?if u dont have it create a "ISO" folder in the root of the memory card



Yeah done, I can see some games, but some don't show and most that do show seem to crash upon loading, I've read it maybe the type of memory card isn't fast enough to keep up? that possible?

Did you enable the M33 UMD Emulation in the settings?

Original Poster

Xb0xGuru;5001678

Did you enable the M33 UMD Emulation in the settings?



Just checked, yea it's working, I've just tried another memory card and it's working fine...... Gonna reformat this one and see what happens.

sounds to me like u need to go into recovery mode and change it to no umd m8

iCodd;5001870

Just checked, yea it's working, I've just tried another memory card and … Just checked, yea it's working, I've just tried another memory card and it's working fine...... Gonna reformat this one and see what happens.



If the PSP is even attempting to start the game, I'd say it's media related. I'm guessing normal UMDs are working ok?
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Google maps on Plusnet45
    2. Is this expensive?1017
    3. £300 for a XZ1 Compact Worth Keeping or return56
    4. I posted a deal that has been removed612

    See more discussions