Fujitsu Siemens laptop and desktop help

11 replies
Found 5th Sep 2008
hi peeps im looking for some help regarding the above,i restored my lappy about 6 weeks ago all was fine except no sound i used the driver and utlilty disk with no joy had a google about and downlowded kb888111 hotfix with still no joy,i could live without the sound as its only used in bed for looking through ebay ect but,i did the same to my sons desktop as it was full of viruses and you guessed it he has no sound either lappy is a fujitsu siemens amilo pro and desktop is fujitsu siemens both on windows xp any ides would be greatly appriecated ps when i go into hardware it says there is no sound card in the we box but we always had sound on both is there something ive missed

11 Comments

What model is the laptop and and the desktop?

We cant help find the right driver without them

Original Poster

:oops:ty dm sorry,lappy is Fujitsu-Siemens amilo pro v3515 and desktop is Fujitsu-Siemens SCALEO P both on windows xp

Original Poster

:)will go try that on the lappy a be back ty xx:thumbsup:

Original Poster

:?when i looked on my main pc at the link i could see the driver so came upstairs to lappy to download and install it and this is all i am gettinghttp://i35.tinypic.com/2lmo0at.jpg
:thinking:wont let me click audio

Original Poster

Predikuesi;2898002

If the above fails try … If the above fails try this:http://support.fujitsu-siemens.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=A1F6AB30-B44E-43FD-BA8F-A7BCF8920EA6It will work for both the laptop & desktop.


:)trying that now

Original Poster

:?not looking good on the lappy http://i34.tinypic.com/5yg5n5.jpghttp://i38.tinypic.com/1zofhbt.jpg
:thinking:anything else i can do

The high definition audio driver requires a windows patch which you seem to have done, but the basic audio functions should work even without that, bit odd, did you re-install windows without formatting first?.

did you try the automatic driver update software from FS?
support.fujitsu-siemens.com/com…tml

Just one more thought. Do you have Service Pack 3 installed? Right click My Computer, choose Properties to find out. If it is installed, this is where the problem might be. My wife's laptop did exactly what has happened to you, until I uninstalled Service Pack 3. If it is there, try uninstalling it via Control Panel, Add / Remove Programs. If not, you might have to contact Fujitsu helpdesk.

Original Poster

:?hi there sorry been at work all day yes i do have service pack 3 installed it updated when i first took it back ,if i uninstall service pack 3 will it still be on the net? sorry im not to good with comps as you can prob tell
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Whey protien628
    2. Gearbest: Order - Nowhere to be seen...811
    3. Rugged Android Phone/Tablet68
    4. amazon echo idiots guide69

    See more discussions