Got 50 meg installed today. Problem not working now only got 9hrs use wtf

Banned
The modem was getting a connection,
set up the router and all im getting is


A problem occured when trying to access the internet.please check your dsl/cable connection and verify your internet connection settings.


Its a dlink n router

Not sure if 50 meg is worth the hassle lol

17 Comments

Original Poster Banned

All the lights on router are green and on the swanky modem all blue lights are on but the download one is blinking?

SuperEd

hmm im thinking of going for 50 mb aswell....

SuperEd

dj_urban;6255181

All the lights on router are green and on the swanky modem all blue … All the lights on router are green and on the swanky modem all blue lights are on but the download one is blinking?



i know might be a stupid question,but you tried rebooting pc

also you 100% sure the service is active yet?

if you reboot make sure you boot the modem first leave for 2 mins then boot your router wate 2 mins then pc

Original Poster Banned

goonertillidie;6255193

i know might be a stupid question,but you tried rebooting pc



no but will do that just now

awoodhall2003;6255213

also you 100% sure the service is active yet?



i was getting an internet connection through the modem

took 10mins for modem firmware to update,

after i got connection i set up the router and im getting no connection now?

ah that is strange then buddy id try the power cycling then if that doesnt work get on the blower.

Original Poster Banned

raptorcigs;6255222

if you reboot make sure you boot the modem first leave for 2 mins then … if you reboot make sure you boot the modem first leave for 2 mins then boot your router wate 2 mins then pc



3g network is a bit slow


Yes iv rebooted the modem and router twice still no difference, even tried the old router no joy

hmm so you get connected if you connect your pc straight to the modem, bypassing the router. then maybe try hard resetting the router so it goes to defaults?

Original Poster Banned

bruffterman;6255317

hmm so you get connected if you connect your pc straight to the modem, … hmm so you get connected if you connect your pc straight to the modem, bypassing the router. then maybe try hard resetting the router so it goes to defaults?



Will give that a try, btw i have no connection via modem now
gona use blower if reset fails , il leave you all rep when i get back on the net properly an thanks guys

Original Poster Banned

Finally After Some Tinkering I Have The Internet Working Now :d

oh and i left rep for yas

How'd you fix it?

Original Poster Banned

seancampbell;6256166

How'd you fix it?


configured my ip address and crossed them over into router

also found out that i needed to use the ip address from the router to set up on the net as well as seting up wireless at same time, pain in the ass if you ask me lol

Original Poster Banned

dcx_badass;6256190

You're not even using 3G.....


was using the 3g network from my iphone lol

after all that hassle my speed is well disapointing
http://www.speedtest.net/result/561462296.png

Original Poster Banned

dcx_badass;6256305

You used a speedtest, they are completely inaccurate.


whats the best on to use

Original Poster Banned

dcx_badass;6256483

None of them, download from a really good site and see what speed you get.



got 5.4mbps 54meg i think full speed

Original Poster Banned

My bloody internet aint workin im gna shoot sum1 arrggghhh

gna use my gun app down the blower hope virgin have a good excuse lol
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Just heard this...2 ★★★★★★★★★★★★★★ congrats to all on 392k ★★★★★★★★★★★★★★7763957
    2. Better watch out for these...912
    3. so sick of this summer weather enough .......1930
    4. GOT Leaks again514

    See more discussions