Help anyone pleaseee!

Hey people im having a little problem connecting my new Asus EEE PC to my wireless internet hub, When i go to connect it it just says pending and keeps on saying pending when trying to connect. It can detect the connection fine 100% range, I think it may be a problem with the settings but i dont know i never had a problem connecting other stuff to the hub such as this pc and my ps3 but on my Asus it's not doing it? Anyone know how?

12 Comments

Original Poster

anyone?

try posting your question on digitalspy.co.uk

Someone on there will definitely have the answer; it's a very good site.

Original Poster

spammers;2756226

try posting your question on digitalspy.co.ukSomeone on there will … try posting your question on digitalspy.co.ukSomeone on there will definitely have the answer; it's a very good site.


kwl have now jst registered and awaiting approval so i can post a thread
sassie;2756235

have a read here … have a read here http://www.hotukdeals.com/item/227106/eee-pc-wireless-help/



Kwl read through it all. First of all what the heck is a livebox? They were talking about it all and i havent a clue what it is? Are they referring to a Wireless Hub?
Urghh i dont know why it's doing this it's just stick on Pending and wont move, On the Details bit of the connection it's said Setting Up Interface then runs some code down the page. Then comes up with No Working Leases in Persistent Database - Sleeping Then it remains on Pending in the Status Bar, urghh also when it asks for he Network Key even though i know what it is im entering it in and it's saying Network Key Not Valid or Unsupported Key Format

Banned

the livebox, is an orange router, it is saying your wep/wpa key is invalid, have you tried deleting the connection and rebboting your lappy

Original Poster

sassie;2756424

the livebox, is an orange router, it is saying your wep/wpa key is … the livebox, is an orange router, it is saying your wep/wpa key is invalid, have you tried deleting the connection and rebboting your lappy



Ah okay, yeah done so already 3 times

Banned

Marky264;2756449

Ah okay, yeah done so already 3 times



does it ask for your key when you try after removing? do you know how to go into the settings of your router

Original Poster

sassie;2756460

does it ask for your key when you try after removing? do you know how to … does it ask for your key when you try after removing? do you know how to go into the settings of your router



Every time i delete the connection it dont ask me to Key but when i create a new connection it asks for the Encription Page then asks for the Key i then input my key and select port 1 out of 4 on WEP and it says Invalid, Then if i select WPA it goes through all connects and then im stuck on the page where it says Sleep - Pending.

No how do i go into the settings? Can i access it on this computer im using atm wirelessly?

Banned

im really sorry mark, im really not up on all this techo stuff, was just trying to help, but its deffo something to do with your settings in the router i would say, hang fire hopefully someone will come on soon who knows what they doing

Original Poster

sassie;2756501

im really sorry mark, im really not up on all this techo stuff, was just … im really sorry mark, im really not up on all this techo stuff, was just trying to help, but its deffo something to do with your settings in the router i would say, hang fire hopefully someone will come on soon who knows what they doing



it's okay no problems thanks for helping though

Banned

bumping in the hope shane may see this and help

Original Poster

thanks, bump morning
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Any PS4 News Here29213607
    2. Better watch out for these...1118
    3. Sad news about Barcelona811
    4. I banned myself from HUKD for 3m, I saved so much money!55

    See more discussions