my speedfight 50 makes horrible noise when i first start it up at low speeds

3 replies
Found 28th Sep 2007
my speedfight 50 makes horrible noise when i first start it up at low speeds the noise soon goes away but its very horribe this has only just started happenin.
and when i indicate right its blinks about 3 times quicker than on the left and it blew one of my bulbs i was wondering if any 1 nos how to sort out these problems thanks

4 Comments

Banned

get a car or if thats not an option get a push bike! better for us all

Put a new bulb in, that'll sort the indicator flashing.

As for the noise at the start. Starter motor could be on the way out. Take it to a garage.

Original Poster

thornedlily

Put a new bulb in, that'll sort the indicator flashing.As for the noise … Put a new bulb in, that'll sort the indicator flashing.As for the noise at the start. Starter motor could be on the way out. Take it to a garage.




thanks for my dad just told me about the indicator lol im just waiting for some new ones to arrive, that doesnt sound good then iv only had it like 3 weeks not from new but even still il fone the dealer rite now.
thanks

Original Poster

he seems to think the rollers mite be goin which is a pain but i spose it cud be worse
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Whatsup number, confused44
    2. What is gearbest like on warranty?79
    3. changing a dimmer swith to normal light switch34
    4. Swimming goggles for 3 year old21

    See more discussions