Unfortunately, this discussion is no longer valid
Expired

Surround sound system help please

8
Posted 9th Feb
Hi there I have a Samsung surround sound sytem , the front speakers are working/ sub woofer too, but the rear left and right there is no sound , have done the sound check with all speakers and sound coming, can anyone help me what the problem is thanks
Community Updates
Ask
8 Comments
Which model is it? And what is it connected to?
Ht z310, optical machine to tv, hdmi machine to tv
unknown.09/02/2020 14:08

Ht z310, optical machine to tv, hdmi machine to tv


Is the TV set to bitstream the optical out and are the sources you're watching 5.1?
rev609/02/2020 14:10

Is the TV set to bitstream the optical out and are the sources you're …Is the TV set to bitstream the optical out and are the sources you're watching 5.1?


It’s set on hdmi receiver when change to optical machine powers off. Also anything source to be honest, as all speakers were working
unknown.09/02/2020 14:11

It’s set on hdmi receiver when change to optical machine powers off. Also a …It’s set on hdmi receiver when change to optical machine powers off. Also anything source to be honest, as all speakers were working


Try setting PL II mode and effect with the remote. Also try a DVD that you know is 5.1
Edited by: "rev6" 9th Feb
And in the speaker mode in the audio setup make sure SL and SR are not set to none.
rev609/02/2020 14:18

And in the speaker mode in the audio setup make sure SL and SR are not set …And in the speaker mode in the audio setup make sure SL and SR are not set to none.


Thanks for you help, fixed issue
Post a comment
Avatar
@
    Text

    Discussions

    Top Merchants