EXPIRED

Various Competitions @ Blinkbox

Hi to all HUKD Members, i saw these competitions and thought it would be nice to share them all with those who appreciate it.

Just answer the following questions to be in with a chance of winning

1) Win An Animal Kingdom DVD Bundle

QUESTION:

In which country is Animal Kingdom set?

ANSWER = Australia

2) Win Unknown Goodies

QUESTION:

Which star plays the role of Dr. Martin Harris in Unknown?

ANSWER = Liam Neeson

3) Win The Adjustment Bureau Goodies

QUESTION:

Which award winning actor plays David Norris in The Adjustment Bureau?

ANSWER = Matt Damon

4) Win The Hunter On DVD

QUESTION:

Who directed 'The Hunter'?

ANSWER = Rafi Pitts

5) Win The Rite Goodie Bag

QUESTION:

For which of these films did Anthony Hopkins win an Oscar?

ANSWER = The Silence of The Lambs

6) Win An I Am Number Four Goodie Bag

QUESTION:

Who plays the lead role in 'I Am Number 4'?

ANSWER = Alex Pettyfer

7) Win Police Adjective On DVD

QUESTION:

Which of the following was directed by Police, Adjective director Corneliu Porumboiu?

ANSWER = 12:08 – East of Bucharest

Win The Rebound Goodies

QUESTION:

Which of these actresses stars in The Rebound?

ANSWER = Catherine Zeta Zones

9) Win West Is West Merchandise

QUESTION:

Where do the Khan family live?

ANSWER = Salford

10) Win Big Mommas House 3 Goodies

QUESTION:

Which of these actors stars in Big Mommas: Like Father liek Son?

ANSWER = Martin Lawrence

Closing Dates = Unknown

Thanks MissGem xxx

6 Comments

Original Poster

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/ALL.jpg

Took Me Forever To Create This Picture ^^^

Thanks

Thank you

Thx

Thanks

http://i1018.photobucket.com/albums/af309/trent-bishop/Gifs/21cid5F002901c7c8b024da2537e0246401.gif
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Microsoft approve Hyperkin's remake of the OG Xbox controller66
    2. 75% off Sky TV for existing customers. Only works when you call the specifi…17866382
    3. word association Game74044544
    4. So Brexit isn't going how a lot of Brexiters thought it would2468

    See more discussions