Groups
    EXPIRED

    Whats wrong with my pc?

    Reinstalled Vista and was fine till I put SP1 in.

    I have tried Firefox and IE and I either cant log into many sites or it does but it seems to not update the site for about 20 minutes i.e someone posts or I do but it doesnt show any new posts for 20 minutes.

    What can it be?

    6 Comments

    Original Poster

    Eh why has it been expired and spammed?

    Banned

    cant help you out, and sorry someone has expired your thread, just hit the report button and ask for it to be unexpired, good luck

    ryouga;2836050

    Eh why has it been expired and spammed?




    some people just think they are cunny funts

    are you sure that your update to sp1 was clean try unistalling firefox and re-installing it and see if windows updates has anything for internet explorer

    Original Poster

    I think its a virus as have reinstalled vista and though im still having some log on problems the rest are gone.

    well its possibly you vista disc is slightly corrupted i would do a full format of hard drive and then install vista or try using your vista disc on a virtual pc program
    Post a comment
    Avatar
    @
      Text
      Top Discussions
      1. New TV,Film & Ebook Releases 2407240
      2. Meerkat Movies (2 for 1 Cinema Codes) | Official Trading Thread424314491
      3. What would be HELL to you?1213
      4. Just heard this...2 ★★★★★★★★★★★★★★ congrats to all on 392k ★★★★★★★★★★★★★★7767285

      See more discussions