EXPIRED

Win A TomTom Go Live 1000, A Copy of Forza Motorsport 3 For Xbox 360, The Big Book of Top Gear 2011, Top Gear 10, The Complete Series 10 (Including The Botswana Special) @ Top Gear

Hi to all HUKD Members, i saw this competition and thought it would be nice to share it all with those who appreciate it.

Just answer the following question to be in with a chance of winning the above

QUESTION 1:

How fast did Captain Slow travel in the Bugatti Veyron Super Sport?

ANSWER = 258mph

QUESTION 2:

Richard delivered a gloomy lecture on marriage whilst chauffeuring a bridegroom in which car?

ANSWER = Aston Martin Rapide

QUESTION 3:

James drove up an Icelandic volcano in which car?

ANSWER = Toyota Hilux

QUESTION 4:

Which actor did Jeremy use to demonstrate the boot space of the Renault Twingo 133?

ANSWER = Ross Kemp

QUESTION 5:

Which classic Ferrari did Richard race against James in a powerboat from Portofino to St Tropez?

ANSWER = Daytona

QUESTION 6:

Which of these non-car items does Peugeot NOT make?

ANSWER = Garden Furniture

QUESTION 7:

A Ferrari 458 is also known by what name?

ANSWER = Italia

QUESTION 8:

What is the four-wheeled version of the Reliant Robin called?

ANSWER = Reliant Kitten



Closing Date = 27th March 2011



Would Like To Thank My Lovely *Addicted To Top Gear* Hubby For The Answers

Thanks MissGem xxx

12 Comments

Original Poster

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/go1000_alg.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/forza.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/bigbookoftopgear.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll172/missgemtwinkle/topgear_s10.jpg

Lovely, Ta x

http://smb.media.seagate.com/files/2009/11/ThankYou-300x214.jpg

Thanks

Thanks hun x

thanks

Thanks

Thank you much appreciated

Thx

http://i1018.photobucket.com/albums/af309/trent-bishop/Gifs/149xsb7.gif

Thank you!

Thanks
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. The HUKD home for Star Trek: Discovery1830
    2. One thing you've forgotten1214
    3. 75% off Sky TV for existing customers. Only works when you call the specifi…17886405
    4. So Brexit isn't going how a lot of Brexiters thought it would32127

    See more discussions