Expired

Win An Lite-On 5045 DVD Recorder With 160Gb Hard Drive

4
Found 31st Mar 2005
One lucky winner drawn out of the hat, who's got all the questions right will win a Liteon 5045 DVD +/-R Recorder with a built-in 160GB hard drive .

Just answer all the questions. If you're one of the first 100 to do so, you will win a free gift .

svp.co.uk/apr…ls/ SVP COMPETITION

Should you manage to get through most of the questions, you'll be presented with a discount code for use on SVP .

5 Comments

The first 100 people who get the answers right will get a free gift, and one lucky winner drawn from all the correct answers will win a Liteon 5045 DVD + / -R recorder with a built-in 160GB hard drive!

1. Which Liverpool legends had a hit with "Fool on the Hill"?

Answer: [color=red](The Beatles)[/color]

2. On April 1, 1957, the BBC aired a hoax report on one of their serious news programs about the bumper spaghetti harvest in southern Switzerland. Millions of people were fooled. What BBC program showed the report?

Answer: [color=red](Panorama)[/color]

3. Which CDR/DVDR webstore started in 1999 in the spare room of a flat in Torquay but now employs over 100 staff?

Answer: [color=red](SVP)[/color]

4. Which supergroup had a hit with "Won't get fooled again"?

Answer: [color=red](The Who)[/color]

5. Which CDR/DVDR webstore offers a 7 day price protection promise against their own price drops on everything they sell?

Answer: [color=red](SVP)[/color]

6. In 1994 a hoax news article was released stating that the Roman Catholic Church had been sold, and in return Pope John Paul II had become the senior vice-president of the new combined company. Who, did the hoax say, had bought the Roman Catholic Church?

Answer: [color=red](Microsoft)[/color]

7. Which CDR/DVDR webstore has achieved the remarkable feat of averaging a response time on answering emails of under 1 hour... 24 hours a day... 7 days a week!

Answer: [color=red](SVP)[/color]

8. Which American brothers had a hit with "What a fool believes"?

Answer: [color=red](The Doobie Brothers)[/color]

9. Which CDR/DVDR webstore tests every brand of CDR and DVDR they sell BEFORE putting them on sale in order to make sure the product is good enough for its customers?

Answer: [color=red](SVP)[/color]

10. Which Manchester band had an 80s hit with "Fool's Gold"?

Answer: [color=red](The Stone Roses)[/color]

11. Which CDR/DVDR webstore has a discount coupon code of "quiz" running on their site at the moment that they have not published anywhere other that within this quiz?
(A special reward for people who have read this far! Just use the word "quiz" during checkout on the [url]www.svp.co.uk[/url] website when asked for a discount coupon code.)

Answer: [color=red](SVP)[/color]

12. Which CDR on the [url]www.svp.co.uk[/url] website costs only 8p per disc?

Answer: [color=red]({CD 1087} Tuffdisc (52x) 80 Minute CDR in Packs of 50 : SVP Price: £4.00 )[/color]

13. Which inkjet printable DVD-R on the [url]www.svp.co.uk[/url] website costs only 15.92p per disc?

Answer: [color=red]({DV 3179} Datasafe Printable 8x DVD-R in Spindle Tubs of 25 SVP Price: £3.98 )[/color]

Original Poster

Think number six is Microsoft

Number ten I thought was the Stone Roses

Trust me to find 2 different 'fool's gold's'

[color=darkblue]Fool's Gold Lyrics by UFO Gold road's sure a long road, … [color=darkblue]Fool's Gold Lyrics by UFO Gold road's sure a long road, Winds on through the hills for fifteen days. The pack on my back is aching, The straps seem to cut me like a knife. Gold road's sure a long road, Winds on through the hills for fifteen days. The pack on my back is aching, The straps seem to cut me like a knife. I'm no clown,Don't want back down,Don't need you to tell me what's going down,Down, down, down, down, da-down down downDown, down, down, down, da-down down down.I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold.These boots weren't made for walking,The Marquis de Sade never made no boots like these.Gold's just around the corner,Breakdown's coming up round the bend.(What you doing? You've all gone mad)Sometimes you have to try to get along dear,I know the truth and I know what you're thinking.Down, down, down, down, da-down down down.I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold...Fools Gold...I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold...Fools Gold...(intro)Fool's gold, sparkling like the midnight sunFool's gold, touch the ivory handles on my gun(sold out to me?), Charlatans and thieves(so wrong not to see?), Jokers and the priests?Fool's gold, stranded on a (point gloss?) SeaFool's gold, nothing here and nothing to see(sold out to me?), The weasels and the feared(and it's so wrong not to see?), The ghosts of the disappearedAll gone away...(instrumental)Sometimes, when I'm touched by love, by hate, or by the grace of GodSometimes, in the dark when hope is fading,Or no longer flies,I won't sympathizeSpend my time getting highSomeone came to rescue me, lit up like a Christmas treeTired of living on my own, someone came and take me homeSometimes, this jungle life is boring, pawing,Ready for a feast, someone kill the beastOutside, streets are teeming, breathing heavy,Ready to explode, my brother's heavy load,What you reap is what you sowSomeone came to rescue meLit up like a Christmas treeStranded here on my ownSomeone came to take me home(instrumental)Someone came to rescue me, lit up like a Christmas treeWhen I'm out here on my own, someone came and took me homeSomeone came to rescue me, lit up like a Christmas treeStranded here on my own, someone came and took me home(instrumental fade out)[/color]




[color=darkblue]Fool's Gold Lyrics by The Stone Roses Gold road's sure a … [color=darkblue]Fool's Gold Lyrics by The Stone Roses Gold road's sure a long road, Winds on through the hills for fifteen days. The pack on my back is aching, The straps seem to cut me like a knife. Gold road's sure a long road, Winds on through the hills for fifteen days. The pack on my back is aching, The straps seem to cut me like a knife. I'm no clown,Don't want back down,Don't need you to tell me what's going down,Down, down, down, down, da-down down downDown, down, down, down, da-down down down.I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold.These boots weren't made for walking,The Marquis de Sade never made no boots like these.Gold's just around the corner,Breakdown's coming up round the bend.(What you doing? You've all gone mad)Sometimes you have to try to get along dear,I know the truth and I know what you're thinking.Down, down, down, down, da-down down down.I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold...Fools Gold...I'm standing alone,I'm watching you all,I'm seeing you sinking.I'm standing alone,You're weighing the gold,I'm watching you sinking...Fools Gold...Fools Gold..[/color].



Ray, Perhaps your one sounds better :wink:

rayman

Think number six is Microsoft:)



Definately :wink:

april-fools.us/mic…htm

Original Poster

April Fool's Gold

Thanks for filling in the answers
Post a comment
Avatar
@
    Text