Expired

Win Freaky Friday by Mary Rodgers : 4 January 2005

0 replies
Found 31st Dec 2004
Win Freaky Friday by Mary Rodgers
You could win these three paperbacks if you win the Lancashire Quiz - Freaky Friday by Mary Rodgers, Hell to Pay by Shaun Hutson and Beggars Banquet by Ian Rankin.

Here are the questions.

Question 1: When is Feed the Birds Day 2004?
Ans: 30 October 2004
Question 2: Which famous singer did Graham Liver meet recently?
Ans: Russell Watson
Question 3: Which comedian is coming to Burnley in November?
Ans: Jeremy Hardy
Question 4: What is Gary Longthorn's favourite hobby?
Ans: Fencing
Question 5: Who stars as Alfie in this year's remake of the classic film?
Ans: Jude Law
Question 6: Which new computer game did Brett Davison review recently?
Ans: Rocky Legends
Question 7: What is the Ribchester Amateur Theatrical Society's latest production?
Ans: Bouncers
Question 8: Which 80s band are coming to Preston in December?
Ans: The Human League
Question 9: A painting by which artist is now on display in Preston?
Ans: George Romney
Question 10: Who started off our list of famous people with Lancashire town names?
Ans: Mal Walker
Question 11: Who is BBC Lancashire's young reporter?
Ans: Dom Sanna
Question 12: Who compiles our monthly pub quiz?
Ans: Chris Mills
Question 13: Which film starring Tim Robbins did Sue Hendey review recently?
Ans: Code 46
Question 14: Who turned on this year's Blackpool illuminations?
Ans: Geri Halliwell
Question 15: What kind of fishing does Frank Casson of Barnsfold enjoy?
Ans: Fly
Question 16: What is Cat Melling's faith?
Ans: Catholic
Question 17: Which local football team play at Deepdale?
Ans: Preston
Question 18: Where has Pete Keane been travelling recently?
Ans: Cuba
Question 19: What was Martin James trying to catch on the river Kennet?
Ans: A 5lb chub
Question 20: Bocholt in Germany is twinned with which Lancashire town?
Ans: Rossendale

bbc.co.uk/lan…tml



For those of you thats lazy.
Your Final Score: 20 out of 20

By 'eck that's grand! The prize codeword is "animation"

Closing Date: 4 January 2005

  1. Competitions
Post a comment
Avatar
@
    Text
    Top Discussions
    1. Rugged Android Phone/Tablet11
    2. Where to find a new Macbook pro 13" 2015 model?11
    3. Driving anxiety.2737
    4. Tablet recommendation ror 5yr old- ideally with a stylus11

    See more discussions