20 Comments

Same is happening to me. Thought it was my computer running slow

Yeah, just tried and though it was my pc playing up.

Are you all using Chrome as a browser?
I've found that (for me) subscriptions on Chrome stopped working about 2 weeks ago, so i've had to go back to Firefox.
They work fine on Firefox still, even with this thread.

Original Poster

DarkKnight

Are you all using Chrome as a browser?I've found that (for me) … Are you all using Chrome as a browser?I've found that (for me) subscriptions on Chrome stopped working about 2 weeks ago, so i've had to go back to Firefox.They work fine on Firefox still, even with this thread.



I've tried using Chrome, Internet Explorer and Safari and get the same problem each time!


Not working for me using IE8

I'm having the same problem, can't subscribe!!

Hopefully the mods can help!!

Original Poster

maid020279

I'm having the same problem, can't subscribe!!Hopefully the mods can … I'm having the same problem, can't subscribe!!Hopefully the mods can help!!



Do you know how to contact the Mods/bring this to there attention?!!

AgentSingh

Do you know how to contact the Mods/bring this to there attention?!!



It was bought up about a week ago........must be on the fix list. lol

It was working on Chrome before, so i don't know how it could just stop working.

See this thread: -

hotukdeals.com/fee…878

It appears that the subscribe somehow works if you right click on subscribe and bring up the menu and select open in new window. When you look at the subscribe function now in the new window, it says unsubscribe meaning that the thread is now subscribed to.

Still needs fixing thou
Edited by: "maid020279" 19th Oct 2010

Seems that only Firefox works then.
Yeah the right-click thing works on others, but it still needs to be fixed.

I'm using Safari and having the same problem.

Yeah I've been having this problem for a week or so, using I.E.

When I want to subscribe I shut I.E and open a firefox window and find the post, click on subscribe and it works no problem.



Midge

maid020279

See this thread: - … See this thread: - http://www.hotukdeals.com/feedback/problems-subscribing-to-threads/780878It appears that the subscribe somehow works if you right click on subscribe and bring up the menu and select open in new window. When you look at the subscribe function now in the new window, it says unsubscribe meaning that the thread is now subscribed to.Still needs fixing thou




Hey, that seems to work.


Quicker than openin Firefox.

Original Poster

maid0202791 person likes this

See this thread: - … See this thread: - [url=http://www.hotukdeals.com/feedback/problems-subscribing-to-threads/780878]http://www.hotukdeals.com/feedback/problems-subscribing-to-threads/780878[/url]It appears that the subscribe somehow works if you right click on subscribe and bring up the menu and select open in new window. When you look at the subscribe function now in the new window, it says unsubscribe meaning that the thread is now subscribed to.Still needs fixing thou



At least there's something that does the job! Thanks for that...

Seems to be working as normal now (even in I.E)



Midge

Original Poster

Midge

Seems to be working as normal now (even in I.E)Midge



Works for me too. Another bug fixed from the looks of things...!

Yes we fixed this one up on Friday!
I posted the fix in the bugs and glitches thread but forgot to do so in this one

Thanks DvT.

Original Poster

DevelopmentTeam

Yes we fixed this one up on Friday!I posted the fix in the bugs and … Yes we fixed this one up on Friday!I posted the fix in the bugs and glitches thread but forgot to do so in this one



Cheers!
Post a comment
Avatar
@
    Text