18 Comments

Banned

Go to Tools then Options then the security tab. uncheck the box next to
"Block Images and other external content in HTML mail." After that set your
internet explorer security zone to "Internet Zone" instead of "Restricted
Zone." Make sure you click Apply at the bottom of the window, then you can
close the options menu. Close OE and reopen it again, You should be able
to click on links and see HTML content.

Got the same problem - only just happened, and it's only with HUKD emails. Links in other emails and even previous ones from here all have the link...seems to affect current emails from here only.

Wonder if it's been an Windows update that conflicts...

yep i'm getting the same problem aswell

Original Poster

Joss

Got the same problem - only just happened, and it's only with HUKD … Got the same problem - only just happened, and it's only with HUKD emails. Links in other emails and even previous ones from here all have the link...seems to affect current emails from here only.Wonder if it's been an Windows update that conflicts...



Yep that's EXACTLY the problem!!! It's not an Outlook setting as links in other emails are all fine. Someone changed something here on the forum!!!

hi
i'm using firefox & getting the same issue.....
can someone helppppppppppppp........this is only with HOTUKDEAL links

The email that said this link has been updated worked!

Seems it's just the 'deals' links that don't work.

Original Poster

Yep it is the deals emails!!!!

ok....its deals emails....so whats the answer...any mods arround..?

Banned

Change the thread title to BUG: DEAL EMAIL LINKS DONT WORK
Edited by: "csiman" 10th Dec 2010

Original Poster

Done! and thanks! hope it gets spotted and addressed now

Might be browser specific.

I'm using IE 8 and Vista home premium if it helps.

Original Poster

I'm not sure how that would help ? it's NOTHING to do with what browser you use (not having a go at you btw BUT I work in IT so know this is NOT the issue).

When the deals emails come in they no longer have a clickable link in them when viewed in Outlook.

ALL OTHER emails do!

Well there was an issue recently where some users were viewing the forums in a much smaller font - only happened to a small number and not the majority. Thought this may have been the case again.

At least it's a suggestion as opposed to having a long list of people saying that they are also suffering.

It's not just deals it is competitions too!!!

Still NOT sorted.......any way to get this looked by a mod ??

This issue should be resolved on the next batch of emails.

Original Poster

I just had one email though (the latest one) and it is clickable again!!! Many thanks for fixing it (fingers crossed anyways)

Original Poster

It's broken again
Post a comment
Avatar
@
    Text