12 Comments

chuf

i wonder if anyone else is having the same problem loading the deals page … i wonder if anyone else is having the same problem loading the deals page its slower than watching the kettle boil.................:whistling:



I have already said that about the whole site but was told it was probably just me, so maybe it is you and me then :giggle:

chuf

i wonder if anyone else is having the same problem loading the deals page … i wonder if anyone else is having the same problem loading the deals page its slower than watching the kettle boil.................:whistling:


Must be your kettle then....:lol:

Mine is fine at this end

You mean the front page Chuf? It's fine for me too.

Ok here too. Which ISP are you with?

The forum is loading slowly for me tonight... only started in the last few mins.

Seems OK again now... :?

...and the skin wasn't loading properly either then. The forum kinda came up as grey.

I hate posting 4 times in a row but got an error message now too when I clicked to go to the latest thread in Misc...

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Request header field is missing ':' separator.


Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.7a PHP/4.4.4 Server at [url]www.hotukdeals.com[/url] Port 80

You go tthat error too duck? I got it also after updating Firefox - when I get it I restart Firefox and then it seems ok. Weird?

No problems on my side.

beerman1

No problems on my side.


Get back into the kitchen :lol:

No problems here using explorer...Maybe its a firefox thang...:thumbsup:
Post a comment
Avatar
@
    Text