10 Comments

Should have posted in Misc, but no worries.

Have you got Google Toolbar installed on the PC at work as this can cause problems with runtime errors. Also try clearing the cookies and file lists. :thumbsip:

"it only happens when I use a link from here."

Possibly a firewall blocking out the commission links the site uses?

ebuyer may kill your works PC mate but it kills my wallet....as mentioned by SC your employer may have a firewall that causes this to happen.

Easy way to test that - use quidco n see if kelkoo or the like track as if its blocking ebuyer comission links it may well be blocking the rest.

same here... only if I click on ebuyer link thru HUKD...if I directly visit ebuyer and find the product using 'search' thats perfectly fine..

I'm having the same problem.. I've deleted the cookies and even used the direct link but still get the run time error..

Original Poster

Thanks for the suggestions.

I haven't got Google Toolbar; no other links seem to be affected; and my Quidco works fine from work as well.

T'is odd.

you_never_know

same here... only if I click on ebuyer link thru HUKD...if I directly … same here... only if I click on ebuyer link thru HUKD...if I directly visit ebuyer and find the product using 'search' thats perfectly fine..




Ditto on my boyfriends computer, it must be an issue with the referral stuff from here...hmmm

i also have this prob...

I also have a similar problem with eBay one one of my PCs... not via a referral link or anything.
Post a comment
Avatar
@
    Text