15 Comments

I have not had any so maybe its broke again:)
Don't want to mess about with my settings as i didn't have a clue what i was doing even though i thought i did.:)

Snake;1400892

I have not had any so maybe its broke again:)Don't want to mess about … I have not had any so maybe its broke again:)Don't want to mess about with my settings as i didn't have a clue what i was doing even though i thought i did.:)



Think it's broke. Have to wait patiently for normal service to be resumed.

Hmm, I know they've been fiddled with so that leaving it set a "0" ignores the temperature as it should have been... is anyone else having any trouble??

Yep same here.. No emails since about 21:00 last night.. feeling lost ;-)
Dazz285

I am another victim, sometime last night the gentle flow stopped! :shock:

I have now put a zero in the temp. threshold box and my emails are back.

Temperature threshold: 0
(leave blank to disable)

It was blank before.
:-D

taasda;1402435

I have now put a zero in the temp. threshold box and my emails are … I have now put a zero in the temp. threshold box and my emails are back.Temperature threshold: 0(leave blank to disable)It was blank before. :-D



Cheers taasda :thumbsup:
That's it sorted,
Much appreciated, Rep on way :-D

vinnyabdn;1402517

Cheers taasda :thumbsup:That's it sorted,Much appreciated, Rep on way :-D



Cheers. Still getting two of each though. Is it only me?

The emails should be working again now, you might want to take the 0 out if you have put it back in there so you don't miss out on any deals.

Developer;1402546

The emails should be working again now, you might want to take the 0 out … The emails should be working again now, you might want to take the 0 out if you have put it back in there so you don't miss out on any deals.



They are coming through with the 0 in for me.

They'll come through but nothing under 0 degrees as that's the cut off if you have 0 entered.

Only deals with a 0 or greater temperature will come through if its 0, leaving it blank disables the temperature filter altogether.

Admin;1402583

They'll come through but nothing under 0 degrees as that's the cut off if … They'll come through but nothing under 0 degrees as that's the cut off if you have 0 entered.



Just a coincidence they started back when I put a 0 in then?

Nope - we fixed the error. The leave blank had an error so when you put 0 in this worked because it used that as a value. If you want to receive sub-zero deals then you'd want to leave it blank instead now that the bug is fixed.

yep, I just tested it out with blank and turned on the email alerts, all seem to be working fine
Post a comment
Avatar
@
    Text