17 Comments

I have been having problems tonight too.

Mine's fine.

Hi, im guessing really.....have you changed your internet/browser settings...might be something to do with it

You haven't had them taken away for being bad recently have you?

Original Poster

emasu;3080787

You haven't had them taken away for being bad recently have you?



Well not that i know of. Surely they would tell you if they took them away, wouldnt they?

i think the website messed up abit earlier on today thats why

Use the "]Contact Us" link. or request this thread be moved to "]Feedback".

Deleted off topic and rep beggin comments, and moved to feedback forum.

Holly, I don't think anyone else is having problems.

I'll suggest all the basic things first... do a forced refresh... .(Ctrl+F5), clear cookies, restart browser etc.

Then tell me if it still happens.

Maybe we've been invaded ? :w00t:

Original Poster

emmajk42;3081005

Deleted off topic and rep beggin comments, and moved to feedback forum. … Deleted off topic and rep beggin comments, and moved to feedback forum. Holly, I don't think anyone else is having problems. I'll suggest all the basic things first... do a forced refresh... .(Ctrl+F5), clear cookies, restart browser etc. Then tell me if it still happens.



Yep i have done all of them things and its still not working??
It has been playing up for a few days, but i could still add rep after trying lots of times, it would then come up on a new page rather than a little box on the same page but now it just doesnt do anything. I cant remember the last time i could add heat to something.

Holly, can you try it in a different browser to see if it works?

E.g. Download and try it on firefox (if you don't use that already).

Opera is another alternative browser that might be worth a shot......
if HUKD works using a different browser, then that indicates its something to do with your current browsers settings.
]Firefox
]Opera

Been giving it some more thought :thinking:
If clicking Add Rep opens on a new page, then theres an option in Internet Explorer to open
links on a new page... maybe someones changed your browser setting...try restoring your browser
back to its default settings.
For Internet Explorer theres a menu bar on the top, click on TOOLS, then choose INTERNET OPTIONS, then click on the ADVANCED tab, then click the RESTORE DEFAULTS button.

I've loaded Firefox and now my voting powers have returned - hooray!

It might be your browser was blocking javascript or something?

I don't know - it was weird, I hadn't changed anything .... glad to be able to vote again now though!

Laffy42;3113746

I don't know - it was weird, I hadn't changed anything .... glad to be … I don't know - it was weird, I hadn't changed anything .... glad to be able to vote again now though!



You might not have changed anything, but HUKD may have been updated, and the browser might have been blocking something... ?
Post a comment
Avatar
@
    Text