36 Comments

same for me. sometimes there, sometimes not

They have been playing up of late.

mod

jtx;4986462

They have been playing up of late.



Thought it was just me :whistling::thumbsup::)

Original Poster

Shall we start a petition for mods to sort it? Without smileys, posts don't convey the full intended meaning:p

Mine not worked properly for months!

Marina;4986516

Shall we start a petition for mods to sort it? Without smileys, posts … Shall we start a petition for mods to sort it? Without smileys, posts don't convey the full intended meaning:p



Change the title of the thread and then one has already been started :thumbsup:

andywedge;4986476

Thought it was just me :whistling::thumbsup::)



i can only see the middle smiley:x

Not workin here either

Yep only the middle one here too

I'm having the odd problem too. I'm going to move this to FEEDBACK, as we've had these problems before...

Banned

I can only see the two on the left. Ive had this problem for ages, funny its taken so long for us all to speak up!

shaneomac;4986581

i can only see the middle smiley:x



I could only see the end one! and only half show up to select from....thought it was just me!:)

Original Poster

I am not able to see any of the smileys in this thread

andywedge;4986476

Thought it was just me :whistling::thumbsup::)



weird-went away and came back to this thread and NOW i can only see the end one's-so CANT see the middle one now...

shaneomac;4986581

i can only see the middle smiley:x



i can only see the one on the right!, did fix it by resetting to custom level on security and changing a few script settings in there , but then thought don't want to lower my security to just see a few smileys!

Most of them aren't working for me at the minute either

same for me, havent really worked for months, been a bit hit and miss

Sometimes they work and sometimes they don't.

Past theads:
hotukdeals.com/sea…ies

:w00t:

Could those of you with problems list your browser/OS. Also could you try reloading the same thread several times to see if they always don't load in the same thread or if they load on and off.

Admin;4990583

Could those of you with problems list your browser/OS. Also could you try … Could those of you with problems list your browser/OS. Also could you try reloading the same thread several times to see if they always don't load in the same thread or if they load on and off.



Usually IE.
I have just checked four times after re-opening IE and HUKD. The smilie in my post ^ has shown properly twice and red squared twice.

Also, in other threads some are 'working' and some aren't - seems to be different every time

Also, it is random as to whether that smilie 'works' when I return to this thread from a different one.

oh, OS is Windows XP3

Banned

FF3.1 / vista

pot luck if they show in a thread

also, pot luck if when I use them in a post, they actually appear. Been like this for months

Firefox 3.0.8 and also IE 7.0 / both on XP64 Pro

Also random for me too

vista on both IE7&IE8 intermittent

http://img.photobucket.com/albums/v254/mooshooes/aaa-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v254/mooshooes/aaa1.jpg

if you refresh different ones show. using ie7 xpsp3

Original Poster

IE7/Windows XP here. After refreshing a few times, some of the smileys show, but not all.

Hit and miss on Linux using firefox as well:?:thinking:

Banned

I've got major caching issues with HUKDs not showing smilies or avatars - including my own.

I've cleared cache, using different browsers and machines - only HUKDs affected.

vibeone;4999291

I've got major caching issues with HUKDs not showing smilies or avatars - … I've got major caching issues with HUKDs not showing smilies or avatars - including my own.I've cleared cache, using different browsers and machines - only HUKDs affected.



Hmm, I've never ever had avatar problems.

Still having smiley problems in FF3/Vista though.

i hAVE 6 smileys that work and i also have probs with avatars :?

Banned

duckmagicuk2;5000066

Hmm, I've never ever had avatar problems.Still having smiley problems in … Hmm, I've never ever had avatar problems.Still having smiley problems in FF3/Vista though.


FF3 and Windows 7 here... so similar spec.... hmmmm.

Everything should be good now

Hurrah for the Developer and for Admin who showed that he cared

:thumbsup::-D:friends:8-):)

not that we need to know, but what was up? mice chewing cables?

p.s. good job

Not sure - Mr. Devdev knows... Something about the way we were routing image requests I think.

I can see them all Safari 4 Beta btw

Original Poster

Yay!!!
Post a comment
Avatar
@
    Text