14 Comments

Click the "remember me" button... it's a bit buggy without that I think.

Original Poster

I have that button selected...but it doesnt remember!

If I remember correctly this could be a printer issue. I remember skimming over a thread about this sort of thing and they both had the same printer installed and this is what was causing the problem.

Strange but true. Do you have a printer installed on your PC?

beerman1

If I remember correctly this could be a printer issue. I remember … If I remember correctly this could be a printer issue. I remember skimming over a thread about this sort of thing and they both had the same printer installed and this is what was causing the problem.Strange but true. Do you have a printer installed on your PC?



Tell me more about this strange printer problem. I have a friend who has similar problems on another forum ?

To be honest I am not sure, it was definitely on this forum, two people had issues with browsers shutting down after clicking on the post or reply link.

It was definitely a printer driver issue but which printer I really do not know.

I think it could have been a HP printer, not Epson I am sure.

Are you blocking cookies?

Yeah I saw that printer thing too, but can't remember which one it was. I thought it was the software rather than printer and the problem was a toolbar in the browser?

Thats the one mate. But it would take ages to find it so hopefully whoever it concerned that day may read this and help.

Was this the thread you's were talking about ?

hotukdeals.com/for…son

however DSB in both situations haha

Thanks Carzy That's the one!

Original Poster

Yes, I have just installed the epson printer, and I had problems with the browser shutting down, but after removing the toolbar etc..it has been ok.
haha....this is an entirely different problem!

Double check your internet cookies situation on your anti-virus as it could be that deleting them as you go along.

Original Poster

mmm..I dont have anything about cookies anywhere on my anti virus....
I use AVG Free
I do have all temp pages set to clear when I close my browser, but this is happening between pages.
I am currently using IE7 with tabs, and clicking on a deal opens a new tab (as I set it that way), then on returning to my original tab where I signed it, it has signed me out!

Seem to be getting a few probs with this new puter...

I am using IE7 too, but open the deal in the same window/tab. Have had multiple tabs open for HUKD before though, and never been a problem.
Post a comment
Avatar
@
    Text