22 Comments

Original Poster

...oh, this also affects the drop-down menus for Quick Links and Thread Tools.

...and when you click on usernames. Basically any animated section of the site! :-(

Not installed firefox into vista yet, I shall give it a go:)

Original Poster

Yep, would be interesting to know.

Any other problems with fox? I'm having some bizarre sound problems with both the Vista PCs and some trouble with AVG. Eagerly awaiting the new iTunes for it too!! Other than that it's going well. Not had a single blue screen of death lol.

Not having a problem on IE7

Original Poster

kelly_o_fanatic

Not having a problem on IE7



Nope, that seems to work fine. Maybe there'll be a FireFox update in a couple of months for Vista.

Didn't Microsoft release Vista early for IT professionals? Surely iTunes, etc should have updated their software during this time? :?

Sounds like a javascript issue. Try googling? I'm sure it must have come up for other people

got a few download update problems with AVG, and did have a problem with avg
on startup before I had to reinstall vista:x but start up issue seems to be fine now, gonna download firefox now and give it a go:thumbsup:

Original Poster

I can't fix the AVG licensing issue.

AVG update will not install any updates at all now:? and firefox will not even get to the start up page(only get the fames on the startup home page):-(

aaaaaaaaaaaaarghhttp://img320.imageshack.us/img320/3730/a0370fb.gif

my avg stopped working giving a licence error and im on xp!

Antj87

my avg stopped working giving a licence error and im on xp!



Did you download AVG 7.5

dunno! lol

Antj87

dunno! lol


download 7.5 as the last one is now out of date and you will not get any more updates:thumbsup:

Moderator

Both AVG v7.5 and firefox 2.1 (I think) working fine here with Vista Premium atm. AVG seems to swallow up lots of system resources when doing a full scan though (core2duo 2.16Ghz and 2Gig ram laptop) AVG spat out its dummy a bit when I did an upgrade to vista but I did a clean install and its ok.

Banned

You could download firefox 3.0 alpha beta or whatever, try that..

Original Poster

Well that seems to be fixed. :-D

Banned

What did ya do to fix it?

Original Poster

I'm not sure. I was just browsing and it all began to work again. :?

I find if i use firefox on this site it is slower than IE 6, if you use IE7 forget about it and fasterfox is a joke takes as long as 12 sec`s to load and that is after clearing everthing with 2 gig ram and 3 ghz pentium 4

Original Poster

Oh, I think firefox is okay with this site...
Post a comment
Avatar
@
    Text