16 Comments

I use Vista, I believe it's a problem with internet explorer, I downloaded firefox last week and it's fine for me.

Original Poster

Yes, I am using IE 7... as are a lot of other people too I suspect.

Not really a reason to change over to Firefox though... well not for me anyway.

Any chance it will get 'fixed'?

'They' know about it, when it gets fixed is anyone's guess. Don't hold your breath though.

I use FF for this site, and IE for everything else.

Why can i not post a picture as when i click on the tab it just opens another window.

abacus;1431233

Why can i not post a picture as when i click on the tab it just opens … Why can i not post a picture as when i click on the tab it just opens another window.



same here, I only use FF for cashback purchases so don't wanna mix that up

abacus;1431233
Why can i not post a picture as when i click on the tab it just opens another window.


col;1436603
same here, I only use FF for cashback purchases so don't wanna mix that up


Does this answer your question? :thinking:

thesaint;1428607
I believe it's a problem with internet explorer,

I read that and understood that also.

Its a known problem with IE right ?:thumbsup:

Also like I said I only use FF for cashback transactions so Im not going to use it for here just so I can add images I just won't bother with them until its fixed :whistling:

Original Poster

thesaint;1428791

'They' know about it, when it gets fixed is anyone's guess. Don't hold … 'They' know about it, when it gets fixed is anyone's guess. Don't hold your breath though.



If 'they' do know about this particular problem, then 'they' should get it fixed ASAP. I presume the forums are run using some form of customised standard software package, the developers of which are failing in theur duty in allowing a problem such as this to remain 'unfixed'.

Internet Explorer is almost an 'industry standard' web browser, and there was no problem with the 'old' site in including an image, so I wouldn't expect there to be one with the latest offering.

I find it rather surprising also that we have still not had any response from an 'Admin' representative in this thread... do they really care any more, I wonder?

Hi Montala - as thesaint said "we/they" know about it. It will be fixed yet. To be really honest it is not the number one massive priority as we are more concerned about optimisation and stability right now as well as larger design bugs. We understand this is an error though and will correct it.

In the meantime you can use the regular bbcode (which is all the button does for you) by putting [img] before the url to the image and [/img] after the url.

[QUOTE=Admin;1437272]Hi Montala - as thesaint said "we/they" know about it. It will be fixed yet. To be really honest it is not the number one massive priority as we are more concerned about optimisation and stability right now as well as larger design bugs. We understand this is an error though and will correct it.

In the meantime you can use the regular bbcode (which is all the button does for you) by putting http://haacked.com/images/haacked_com/WindowsLiveWriter/IConfigMapPathIsInaccessibleDueToItsProt_1446B/works-on-my-machine-starburst.png


hooray thanks admin, this will do for now if I remember

Original Poster

Admin;1437272

Hi Montala - as thesaint said "we/they" know about it. It will be fixed … Hi Montala - as thesaint said "we/they" know about it. It will be fixed yet. To be really honest it is not the number one massive priority as we are more concerned about optimisation and stability right now as well as larger design bugs. We understand this is an error though and will correct it.In the meantime you can use the regular bbcode (which is all the button does for you) by putting [img] before the url to the image and [/img] after the url.



Hi 'Admin'... Thanks for your prompt reply.

I am sure that doing it the way you suggest... which should have occured to me anyway! :oops: will be much easier than changing over to Firefox.

It is surprising how short a time it took to get used to the redesigned site... I wasn't actually aware that there were that many problems still to be 'sorted', but it is nice to know that 'someone' is still looking down on us! :thumbsup:

Has anyone had this happen in ie6 or is it just ie7? We just tested now in ie6 and it worked ok.

http://www.hotukdeals.com/images/hukd_logob.gif

The image button works in IE7 now

Original Poster

Developer;1441141

The image button works in IE7 now



Wow, that was quick... now let me try it out!

http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/175/internet/internet-sites/hotukdeals-com.jpg

So it does... but that image just doesn't look quite right somehow!! :-D :w00t:

Just one tiny comment... the 'vBulletin' image in the URL box doesn't display... but I am sure that can wait until as and when!

Thanks for fixing it anyway! :thumbsup:

Thank goodness for that ! 10 posts at least less a day now

Good work developer, have some rep, it'll change your life forever.

Banned

Montala;1428688

Yes, I am using IE 7... as are a lot of other people too I suspect.Not … Yes, I am using IE 7... as are a lot of other people too I suspect.Not really a reason to change over to Firefox though... well not for me anyway.



True but there are a thousand other reasons to use FF over IE7, the main one being its much faster.
Post a comment
Avatar
@
    Text