19 Comments

It is

yep it is

tis

Banned

using firefox just now better than ie

Works fine here

Original Poster

Not in detail (for instanmce) in this reply I can't use any of the graphics options, I can in IE. When I'm editing my post after I've posted it (because I want to add something to it, it won't post. Also sometimes posts are shown as shifted off to the right whereas they are not in IE.
Running 5.xx on xpsp3 etc etc

I always use Firefox on here never had any problems

Firefox is so yesterday

Original Poster

Does no-one read what anyone posts or just replies to the header
This is one of the effects on none compatability in Firefox, the post is shifted off to the right.
http://www.anonimouse.btinternet.co.uk/new/editside.jpg

Original Poster

This is another example, the buttons in the pink square don't work. In fact I can't post any images when editing a post in firefox, I'm having to do this in ie
http://www.anonimouse.btinternet.co.uk/new/editno.jpg
In fact, I used to think that only the admins could post images in posts...until I tried ie!

Original Poster

There's more, but I think it'd pass over 99.9% of peoples' heads :-)

Banned

jasee;7166656

There's more, but I think it'd pass over 99.9% of peoples' heads :-)


something wrong with your implementation then! Fine for me on v3.55

Banned

jasee;7166656

There's more, but I think it'd pass over 99.9% of peoples' heads :-)


maybe you need to ask for some expert help if you cant sort it out yourself :-D

Original Poster

csiman;7166778

maybe you need to ask for some expert help if you cant sort it out … maybe you need to ask for some expert help if you cant sort it out yourself :-D


Yes, I may be able to it's running an apache web server on Red Hat AFAICT and I've had some experience of php web design

Banned

jasee;7166936

Yes, I may be able to it's running an apache web server on Red Hat AFAICT … Yes, I may be able to it's running an apache web server on Red Hat AFAICT and I've had some experience of php web design


big deal! :roll:

and you cant even get firefox installed properly :giggle:

supermod

jasee, I use firefox all the time & the edit post functions work with no problems & I use them more than normal with all the MOD edits etc. The offset displayed posts do occur occasionally but F5 fixes the display straight away. I'm currently using FF 3.5.5 & where they have been problems it tends to be IE that plays up the most from our MOD group. Perhaps uninstall & do a clean install & check if any off your add-ons may be causing the problem ? Good luck.

Banned

jasee;7166551

Does no-one read what anyone posts or just replies to the headerThis is … Does no-one read what anyone posts or just replies to the headerThis is one of the effects on none compatability in Firefox, the post is shifted off to the right.


displays fine for me :thumbsup:


jasee;7166625

This is another example, the buttons in the pink square don't work. In … This is another example, the buttons in the pink square don't work. In fact I can't post any images when editing a post in firefox, I'm having to do this in ieIn fact, I used to think that only the admins could post images in posts...until I tried ie!


buttons work fine for me and 99.9% of firefox users :roll:
jasee;7166656

There's more, but I think it'd pass over 99.9% of peoples' heads :-)


cos 99.9% of people manage to get it working fine. You're obviously on your own here lol

Original Poster

Well, I do have a lot of add-ins installed _maybe_ thats the problem, I'm actually running 3.5.4, _maybe_ thats the problem.
Maybe I'm try another machine, I'm not worried, just though it might be useful to point a few out. F5 is just refresh shouldn't be necessary.

And there are some 85 errors in this page alone so it's not W3C compliant :-(

Admin

Removed some personal arguments from here. OP I'm leaving this locked, if you want it reopening then drop me a PM please

Sorry, commenting is no longer available on this feedback.