8 Comments

Yep same nothing in internet explorer for me. Must be one of things theres playing with today.

Seems to work here in FF 3.6.10

Original Poster

Admin

Seems to work here in FF 3.6.10



Yep, works for me in Firefox (just checked) but not in Chrome or Explorer

I know you'll all be happy to know it's not working with my AOL browser either and no laughing it's a serious subject

Works fine in IE though.

Seems to be working for me in IE, Chrome and Firefox, would it be possible for you to post a screen shot?

I believe the issue you may be having is that the Hottest Box shows "there are no results" when you are browsing certain deal forums like feedback that don't have a temperature rating associated with the threads contained in them.

Going to make a change so that the hottest box only for the forums that contain a temperature, Thanks for bringing this up.

Original Poster

Yep, all working again now. Didn't think to check if i was in Deals. Thanks.

DevelopmentTeam

I believe the issue you may be having is that the Hottest Box shows … I believe the issue you may be having is that the Hottest Box shows "there are no results" when you are browsing certain deal forums like feedback that don't have a temperature rating associated with the threads contained in them. Going to make a change so that the hottest box only for the forums that contain a temperature, Thanks for bringing this up.



Is the change you mentioned to address the issue I raised on 28 July 2010?

[ hotukdeals.com/fee…368 ]

BFN,

fp.
Post a comment
Avatar
@
    Text