34 Comments

We are making a couple of changes, things should be worked out by morning.

Original Poster

OK want me to delete ?

Should be sorted...

One outstanding issue... should be completed soon.

Original Poster

Windows xp sp2 ie7

Running very slow this morning. Pages not loading correctly (see below) even though shows done.

http://i47.photobucket.com/albums/f160/ordinaryphotos/hukdshowphoto/hukdprob25thFeb1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f160/ordinaryphotos/hukdshowphoto/hukdprob25thFeb2.jpg


error on page (details)

line: 33
char: 24
error: nul is null or not an object
code: 0
url: hotukdeals.com/for…php
p=1629730#post1629730


other members hotukdeals.com/ite…d=1

Yup, running really slow for me, and not completing all of page loads, even though it thinks it is

Banned

Are the mods interested? Havent seen any info from them at all

kelly_o_fanatic;1629920

Yup, running really slow for me, and not completing all of page loads, … Yup, running really slow for me, and not completing all of page loads, even though it thinks it is



Concur - exactly same problems here. In fact it's taken me nearly five minutes to get this reply through as I had to keep pressing F5 to refresh the page until the reply box loaded properly. System would think the page had loaded (watching progress bar at bottom) but it hadn't. F5 eventually got it to load completely.

Initially I thought it was my system but other web pages fine.

Yes we're aware of it. There was some upgrades to the setup we use to run the site last night and this seems to have some bugs that are being worked on. To be honest you'll probably have to keep suffering for a few more hours...

Admin;1630017

To be honest you'll probably have to keep suffering for a few more … To be honest you'll probably have to keep suffering for a few more hours...



Do we know how many? It's like MSE in here.:whistling:

Site still running like rubbish, surprised this thread hasn't been posted in in 5 hours!

Site still crawling along.:x

Hey lets move site again

Still working on it everyone. We are having a hard time pinning down exactly what is happening but working on this and will fix it.

Now even worse. No matter where I click (happened a few times while trying to come on to this thread) I keep getting the URL as hotukdeals.com/mai…tml and says 404: Not found

same here got this

We're working on the anti-curse voodoo...

hey, while your at it put the site back to how it used to be so it doesn't look like a 3yr old had a play in frontpage only kiddin.

On a more serious note pages aren't loading totally for me on XP SP2 in firefox oh and the search box disappears behind the custom tab on firefox on my ubuntu.

Cheers

I'm finding it all quite nostalgic, I remember now what it was like in the dim and distant past - the days of .... dialup!

Any chance of some random modem noises to really freak people out!

If it carries on for too much longer I might have to actually do some work tomorrow.

Banned

Its times like these i know why my mother said i needed patience:x

sassie;1632102

Its times like these i know why my mother said i needed patience:x



If you're using Windows, then you already have it - it's called Solitaire, you can find it in the Games folder.


p.s. Things seems smoother right now, but then again, there's only 900 odd souls on here at the mo - thanks to all behind the scenes for their hard work.:friends:

Original Poster

Looks like the bugs have moved on to greener pastures ! Been stable now for a couple of hours at least.

Fingers crossed

Hopefully the bugs are rounded up for now and we've got smooth sailing! Thanks for your patience everyone

Banned

Admin;1633284

Hopefully the bugs are rounded up for now and we've got smooth sailing! … Hopefully the bugs are rounded up for now and we've got smooth sailing! Thanks for your patience everyone



think you may have missed a few - lol

sassie;1634093

think you may have missed a few - lol



It'd help if you gave examples of what errors you're still getting.

We worked extra hard to fix it all. We were doing some upgrades and stuff should be loading faster then ever now.

You "The Man" Developer

jah128;1635396

You "The Man" Developer



Yes, yes he is. You would not believe the number of hamsters running around this joint.

ldcnhadmin;1635450

Yes, yes he is. You would not believe the number of hamsters running … Yes, yes he is. You would not believe the number of hamsters running around this joint.



Heh, thanks developer for the hard work. And thanks ldcnhadmin too with your fancy HUKD registration time-machine.

duckmagicuk2;1635487

And thanks ldcnhadmin too with your fancy HUKD registration … And thanks ldcnhadmin too with your fancy HUKD registration time-machine.



:w00t: 1992, was the internet invented then? :-D

Original Poster

duckmagicuk2;1635487

Heh, thanks developer for the hard work. And thanks ldcnhadmin too with … Heh, thanks developer for the hard work. And thanks ldcnhadmin too with your fancy HUKD registration time-machine.



lol Obviously from the H G Wells School of Progressive Administrators.
We are truly honoured. :w00t:

And yes it does appear to be working faster. Can I suggest someone nips down to Petsave and buys some extra feed. :whistling:

Banned

duckmagicuk2;1634798

It'd help if you gave examples of what errors you're still getting.



Developer;1635347

We worked extra hard to fix it all. We were doing some upgrades and … We worked extra hard to fix it all. We were doing some upgrades and stuff should be loading faster then ever now.



pah, they managed to fix it without the examples you really should give them more credit:whistling:

An internal server error occurred. Please try again later.



Just happened. Lasted for about 5 mins.

It is an unrelated issue to what was happening yesterday, we are working on it too though.
Post a comment
Avatar
@
    Text